Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuuta 10, 2014.

treenaamassa

Kuva
Muutamat RC treenit meni jo tässä hyvin. Rupesi tulemaan niitä takajalkaosumiakin, mutta tänään taas tuntui että etujalkaosumaa melkin kokoajan ja vain muutama takajalka osuma. Nyt korkealla puomilla erotan jo takajalka osumat kohtuu hyvin ja etutassun isovalkoinen sukka auttaa myös vähän erottamisessa.
Parin viikon tauon jälkeen treenattiin myös keppejä kontaktitreenin yhteydessä. Kuja jo aika kapea, mutta kun koirakin on kapea, niin mahtuu osan matkaa vielä menenmään välistä ilman pujottelu liikettä. Aika hyvin kuitenkin Pihka rupeaa hakemaan hyvää matalaa kauhovaa tekniikkaa ja toivottavasti pitää sen. :) Pikkelssi kestää kivasti vedästystä ja takaa leikkauksia ja selkeästi osaa hakea itse oikeaan väliin. Sivu irtoamista ei olla vielä pahemmin tehty, joten pitää ottaa sitä mukaan.


Eldankin kanssa käytiin vähän kertaamassa kontakteja, ja katoin että miten juoksupöksyllä riittää into, kun hieman villit soihdinmenot tuntuu olevan. No Eldan motivoinnissa ei ollut ongelmaa. Into piukas…

Pikkelssi mallimimminä

Kuva
Oltiin Pihkan kanssa eilen Janne Lindbergin kuvattavina hänen studiollaan. Hän tarvitsi koiramalleja portfolionsa päivittämiseen. No minähän olin tietysti heti tyrkyttämässä koiriani. Alkuun oli tarkoitus mennä molempien koirien kanssa, mutta kun Eldalla harmillisesti oli nuo juoksut, niin menin vain Pihkan kanssa. Saadaan jopa palkkaa hommasta. :) Saan valita kuvista mieleisen kuvan , josta saan A3 kuvatulosteen. Jee! Yhden vebkuvankin sain kinuttua. :)

Pääasiassa kuvattavana oli Pihka ja mun hommana oli hänen asettelu ja ohjaaminen. Otettiin myös Pihkasta ja minusta yhteiskuvia, joten meikäkäinenkin pääsi vähän suhailemaan linssin edessä. ;)

Hyvin Pihka jaksoi ja malttoi, eikä muutenkann oudoksunut outoa studioympäristöä. Pihka oli ihan sinut erinäisten äänien ja valojen maailmassa, ja lopuksi kävi vielä antamassa kuvaajalle naamapusuja. Sen verta tuli monenlaista onnistunutta kuvaa, että ihan vaikeuksia päättää minkä kuvan itselleni valitsisin. Pihkan balleriinatanssi taisi jotenki…

Hyppytekniikkaa

Eilen mentiin Vappu Alaton Hyppytekniikkatunnille toisen kerran. Mukana siis Pihka ja Fanny sisko Eirin kanssa. Saatiin teoria pläjäys sekä tehtiin hyppyharjotteita nousevalla hyppykorkeudella ja pitenevällä välillä, sekä kolmen esteen käännös sarjaa. Pihkalla loistava hyppytekniikka ja kevyt hyvä rakenne sopivan pituisella selällä. :) Hyvin kokoaa, pyöristää selkää ja arvioi. Omaankin silmään näyttänyt entuudestaan hyppääminen hyvältä. Ainut vaan että ihme kikkoja taas jouduttiin miettimään tälle vaanija koiralle. Namipalkka on kuraa ja kuollutta lelupalkkaa vaanitaan. :/ Kyllä myö sitten keksittiin keinoja miten toimia... On se vaan hupaisa tapaus. Pallo suussa juoksee A:n alle vaanimaan ja odottaa sitä toista palloa. Vapullakin riitti ihmettelemistä mun vaanija koiran touhuihin. Pikkelssi myös tarjoaa niin kovasti niitä esteitä ja miettii ja miettii... Vappu kutsuikin Pihkaa semmoiseksi Professoriksi.

Kyllähän tuon vaanija koiran kanssa joutuu monia asioita pohtimaan kun on niin er…
Eilen Pihkan synttäripäivänä käytiin Eldan kanssa Tsaun kisoissa kisaamassa. Pääsi Pihkakin toki treenaamaan. Eldalla alkoi toissapäivänä juoksut, joten kisoissa saatiin testata matolta lähtöä ja juoksupöksyjen riisumista lähtöpaikalla. No ei se kyllä siinä maton päällä pysynyt pöksyjen  riisumisen jälkeen, vaan teki vakio loikkimiset sivulle.

Ekalta agiradalta nolla ja neljäs sija. Kakkonen ja kolmonen jäi muutaman kymmennyksen päähän. Ihan hyvää menoa Tsaun sisähallissa, ja jopa mäkin pysyin tälläkertaa pystyssä, vaikka pientä horjumista oli taas havaittavissa. Niin ja tehtiin myös tosi sulava takaaleikkaus, että kyllähän se Elda osaa kun vaan ajotus on nappi.

Tokalta hyppäriltä ois ollu taas tarjottimella oikein se voitto ja hyppyserti, mutta kun  kerta ei nähtävästi haluta sitä, niin ei sitten. :( Todella outo keppivirhe tilanteessa jossa itse olin keppivälissä näyttämässä väliä ja elda tuli silti tokaaan väliin. Ehkä en ollut tarpeeksi lähellä ekaa väliä sitten tai jotain...Muuta…