Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 12, 2017.

Naku Nättiläinen esittäytyy

Kuva
Karvat lähti kun pakkaset hellitti ja sen myötä olokin keveni. Mami sano että mulle on tullut hyvällätavalla vähän etuosaan massaa. Sääret on kyllä pitkät ja soreat. :D Kuulemma olen ollut ihan hirmu villi kun pääsin karvoistani. :D Eiköhän tämä virtapiikki taas tasaannu.

istun ihan mukkelis makkkelis

Eldalle hyppyserti ja Pihka suoritti hienosti Nose work2. lopputestin

Kuva
Eldan kanssa kisattiin Tsaulla kaksi rataa. Hyppärillä hieno onnistunut nolla, jolla oltiin kovassa seurassa hienosti kolmansia ja saatiin vihdoin meidän toinen hyppysertimme. Nuo Hyppysertit kun ovat selvästi vältelleet meitä vai ollut vaan kerta kaikkiaan todella huonoa tuuria niiden kanssa. agirata oli myös todella hyvä ja sujuva. Meikäkäinen tunasi hienon radan viimeisellä esteellä ja koira juoksi ohi maalin. En muista milloin olisi käynyt näin. Oltiin vielä juteltu kyseisestä kohdasta radan reunalla, että siinä pitää muuten muistaa ottaa koira vielöä haltuun. Enpä sitten ottanut. Vaikka nollaputki katkesikin niin huikeat fiilikset tämän päivän radoista kaikkinensa. Tuntui todella sujuvalta. Itseasiassa hyppäri tuntui meille haasteelliselta putkiansoinensa, mutta selvittiin vaikeista kohdista ja vielä sujuvasti. :)

Pihkan kanssa oli vuorostaan illalla Nosework kakkosen loppukoe, jossa kävimme läpi ulkoetsinnän, ajoneuvoetsinnän, sisätilaetsinnän ja laatikkoetsinnän. Sisätiloissa m…