Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuuta 21, 2014.

RC

Kuva
Tänään kävin treenaamassa molempien koiruuksien kanssa. Ensin Pihkan kanssa treenattiin kahdeksan toistoa RC-treeniä. Sujui hyvin.  Puomille tulokulmat vaihteli hieman, mutta  puomin jälkeinen este pysyi samassa paikassa. Seuraavaksi pitää harjotellakkin sitä puomin jälkeisen esteen paikan vaihtelua. Onhan se tietty nytkin vaihdellut paikan ja esteen ja putken välillä eri treeneissä, mutta pitää ruveta siirtelemään estettä treenien aikanakin. Nyt alatulokulman juoksukin näytti ihan hyvältä.Toi pentu treenas tosi kivasti, vaikka ympärill oli häiriöö. Samalla kentällä odotteli koiria vuoroaan, kun viereisellä kentällä oli samaan aikaan koulutus menossa. Ei Pihka välittänyt niistä yhtään vaan keskittyi touhuamaan. Puomi oli suoraan ovea kohti ja porukkaa ravasi ovesta vähän väliä, mutta se ei Pihkaa häirinnyt. Mä kun oli Pihkasta pentuna vähän huolissaan kun sen piti aina käydä moikkaamassa ovesta tulijat ennen kuin pystyi jatkamaan treeniä. Nyt on asiat muuttuneet. Sille on tullut onne…

agilitytauko lusittu

Kuva
Pidettiin parin viikon tauko agilitystä koko sakki. Tai olin mä tossa oman seuran kisoissa talkoilemassa. Tänään käytiin Pihkan kanssa vetämässä treenit. Alkuun kuusi toistoa puomia. Kaikki osui. 3kpl JP:tä, 2kpl etujalka osumia ja yksi takajalka osuma. LÄhestymiset olivat hieman erilaisia puomille. Tauko tainnut tehdä hyvää Pihkalle. Oli ihan into piukassa puomilla.

Sitten tehtiin kujakeppitreeniä. Keppejä ei olle treenattukkaa neljään viikkoon. Ei olla viittitty hosua niissä, kun tuntuu, että Pihka on oppinut ja hoksannut idean niin nopeasti. Treenailtiin erilaisia lähestymisiä kepeille ja häiriötä minun liikkeessä. Tein jättäytymisiä, takaaleikkauksia, sivuetäisyyksiä, erilaisia vedätyksiä ym. Pätevä pihka i voi muuta sanoa. Tkniikka näyttää tosi kivalta. Toivottavasti tekniikka pysyy kasassa ja vauhti hyvänä, kun alan kaventelemaan kujaa entisestään.Pikkuhiljaa hyvä tulee. :)


Eilen koirat pääsivät kirmaamaan vapaana antaumuksella. On meillä kyllä upeat lenkkireitit tässä ihan vier…

Hyviä uutisia!

Kuva
Pihka oli eilen terveystutkimuksissa Petvetin joukkotarkastuksessa.

Tuomas Illukka katsoi Pihkan silmät kirkkahiksi ja sanoi ettei tämän parempia silmiä voi edes ollakkaan. Lonkat lähti Kennelliittoon A/A:na ja kuulema ei oikein muuna voi takaisin tullakkaan. Tärkeintä on että ovat kunnossa, katsotaan mitä kennelliitto arpoo. ;) Kyynärät kuvattiin myös priimoiksi. Selän kuvautin epävirallisesti ja priimaa pukkasi. Nyt voidaan jatkaa hyvillä mielein kirmailua, kun tiedetään että kroppa on aonakin näiltä osin terve. Kilppari tuloksia ja Tga.ta vielä odotellaan.

Laitetaas nyt ihan näkyville nuo lonkat ja kyynärät kun kerta saatiin kuvat mukaan. Kyllähän nyo siisteiltä näyttävät sen mitä niistä ymmärrän. :)Yllätys, yllätys!

Kuva
Pihka järjeti melkosen yllärin sunnuntaina Hyvinkään ryhmänäyttelyssä. Yhtäkkii me löysimme itsemme kehässä parhaan uroksen vierestä poseeraamasta (ja uros myös lopulta ROP). Siinä kohtaa koimme ensimmäisen tappiomme ja jopa pienen helpotuksen tunteen, kun  ei jouduttu enää jatkokehiin. Oltais oltu melkosen kujalla siellä. ;D

Tuomarina:  Tenson Helin
21.9.2014

ARVOSTELU:

 JUN ERI, SA, SERT, VSP

Erino. mittasuhteet ja sukupuolileima. Sopiva luusto. Erittäin kaunis pää ja ilme. Kauniit korvat. Erino. ylä- ja alalinja. Hyvä häntä. Erino. etu- ja takakulmaukset. erino. turkki. Erino. kulmautunut edestä ja takaa. Kauniit tasapainoiset liikkeet.

Mä en oikein ymmärrä itsekkään mitä ihmettä tapahtui. Jopa mnäkään en osais suitsuttaa koiraani noin paljon kuin tuossa arvostelussa tehdään. Enää en kyllä voi pilkata Pikkelssiä sen kolmiokorvista, kun kerta tuomarista ne oli upeat. Eikä mitään kommenttia kapeudesta ja keveydestä, vaan pikemminkin vaan kehuttiin luustoa. Olen kyllä harvinaisen sama…