Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on marraskuuta 3, 2013.

Rokotuksilla

Molempien koirien kanssa oli tän päivän ohjelmana rokotukset. Eldalle tehosterokote ja Pihkalle ensimmäinen rokotuskäynti. Tilanne sujui hyvin siihen nähden, että olin kahden koiran kanssa liikenteessä. Jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa ja eikös Pihka jo ollut kiipeilemässä vaaalle :D Elda ei ollut missään ruipelo kunnossa. Oli vähän lihonut. :O Ei mun silmät turhaan harittanut turkin ajon jälkeen. ;) Ennen  lääkäriaikaa tunnunstelin sen kylkiluita ja kyllä niitä pikkasen sai etsiä. Okei, ehkä mä vähän liiottelen. Kyse oli siis muutamasta sadasta grammasta. Ei siis mikään läski, mutta kun olen tottunut pitämään sen timmissä kunnossa niin... Kotikoiralle varmasti olisi ollut ihan ok paino, eikä siis lääkärikään mitään huomuttanut, vaan ihan itse totesin asian. Eldan paino pyörinyt yleensä siinä 13.8-14 kg. Nyt oli 14.2 kg :D Se saattoi johtua viikko sitten pöllitystä nallekarkkipussista. Tai ihan vaan siitä että olen syöttänyt sillekkin osittain pentunappulaa, enkä ihan tarkkaan os

Läksyjen tekoa

Kuva
Käytiin  treenailemassa koirien kanssa itsekseemme. Eldan kanssa aiheena oli pyöritykset ja välistävedot, sekä halusin testata leijeröintiä esteillä. Kolmannen esteen välistävedossa en kerkeä millään kääntymään välissä jalkoja kohti menosuuntaa. :/ Voi kun noi pyöritykset on mulle itselle jotenkin tosi vaikeita. Pääkin ihan pyörällä kolmen peräkkäisen jälkeen. Tossa mun treenissä ei sinäänsä ole logiikkaa siinä että olisivatko ohjaukset nopeimpia, vaan tarkoituksena oli nimenomaan treenata  noita elementtejä. Mielestäni tollasella kuuden esteen simppelillä asettelulla saa oikein kivat treenit aikaan .;) Pihkan kanssa treenailtiin hieman takaakiertoa yhdistettynä putkeen. Samapa kai kummalta puolelta sitä kiertää, kunhan kiertää. ;) vähän ihmetteli noita rimoja maassa, kun aikaisemmin ollaan menty ilman mitään rimoja.

Maiju Korhosen treeneistä muutama klippi

Kuva
Kattavaa anlyysia en jaksa alkaa vääntämään. Erityisen tyytyväinen olen leijeröinnistä kepeillä. Ärsyttää mun perutteluaskeleet noissa valsseissa.