Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 19, 2017.

pihkan juoksukontaktien vaikeat käännökset treenit2.

Kuva
Kävin treenaamassa päivällä molempien koirien kanssa. Kuinka siistiä, tyhjä halli ja kolme kenttää meidän käytössä. :) Pystyi helposti katsomaan molemmille omat kentät, missä oli vähän sopivaa treenipohjaa treeniteemoille. Eikä tarvinnut välissä nostaa niitä rimoja kun treenasin koirat eri kentillä. Aika luksusta. :)

Eldan kanssa treenattii okserillä kääntymisiä, putkiA-erottelua ja itsenäistä kontaktien suorittamista A-esteellä ja keinulla.

Pihkalla jatkettiin edellisellä teemalla eli puomin yli 90asteen käännökset ja ne vaikeiden kulmien käännökset. Nyt ollaan treenattu niin, että vetävää estettä ei ole ollut edessä. Seuraavaksi pitää ottaa hämy esteet mukaan. Silloin homma muuttuu hieman. Nyt haasteena on se, ettei koira rupea ennakoimaan  liikaa ja hämy esteellä taas se, että saan koiran ohjaukseen. Apuna meillä on näihin vaikeisiin käännöksiin 80cm korkea aurauskeppi, jota on pikkuhiljaa on tarkoitus ruveta häivyttämään eli lyhentämään. Selkeästi keppi auttaa  Pihkaa hahmottamaan…

treeniprojekteja

Kuva
Jos joku ihmettelee miksi meitä ei näkynyt agilityn halli SM-kisoissa. Vastaus on yksinkertainen olin töissä. Kyseinen viikonloppu sattui olemaan juuri sellainen, etten mitenkään pystynyt pitämään vapaata. No, mutta meillä muutenkin ajatukset on enemmän siellä kesässä. Toisaalta ihan pikkasen harmitti kaikki ne päivitykset kisoista somessa varsinkin kun Eldan kanssa on niin hyvä putki päällä.

Molemmat koirat kävi hierottavana viime viikolla. Lähinnä sellainen perushuolto. Minullakin oli fiilikset, että koirat ovat vaikuttaneet olevan hyvässä kuosissa, mutta ajttelin huollattaa kun kuitenkin ollut niin liukkaat kelit ja treenattu vähän kovempaa. Molemmat koirat olivat hyvässä kuosissa eikä siis mitään ihmeempiä. Pihka ainakin esitteli omaa vuoroa odotellessa sellaisia venytysliikkeitä, että hieroja totesi jo siinä, että tuo ei nyt voi olla ainakaan jumissa. Itsekin totesin ,että siinä vaiheessa kun se ei enää harrasta noita älyttömiä selänvenytysasentoja on sen oltava jumissa. :D

Viiko…