Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on joulukuuta 1, 2013.

Tokon alkeisryhmässä

No nyt myö päästiin viimein tokottelemaan, kun rokotuksetkin ovat kohdillaan. Porukkaa oli paikalla hurjan paljon ja meidät jaettiinkin kolmeen ryhmään. Pihka oli niin nakeissaan kiinni, ettei ongelmia ollut toisten koirien läsnäolosta. Mä olin jotenkin aatellut että se ois ollu enemmänkin niiden  toisten koirien perään ollut. Kai mulla kerrankin oli mukana kunnon eväät, eikä niitä perinteisiä raksuja. :D

Aiheena oli paikallaolo ja luoksetulo ja kierreltiin toisia koiria seuraamisen tapaisella yrittämisellä. Pihka haki kyllä hyvin kontaktia minuun tai paremminkin siihen nakkiin. Paikallaolo sujui kohtuudella, mutta piti muuttaa palkkauskulmaa kun peppu meinas naminantohetkellä nousta. Sain myös ohjeita siihen kun Pihka tuppaa laittamaan sivulle tuloasennossa tassua mun jalanpäälle... Ensinnäkin namista luopumisharjoituksia ja naminluovutus sana mukaan, kun se on vähän turhankin kiinni kädessä.

Luoksetuloa otettiin pitkällä matkalla myös niin että ohjaaja piteli koiraa hihnassa ja minä…

Umpikuja, paluu takaisin lähtöruutuun

Kuva
 Elda aamu-unisena lemppari paikallaan

Eilen oli melkein treeneissä tippalinssissä Eldan kanssa, ei onnistunut, ei sitten yhtään. Keskiviikkona Iida piti meille semmoiset treenit, missä se meidän todellinen akilleenkantapää löytyi. Onhan se kummitellut, mutta en ole vain osannut tarttua ongelmaan. Ongelmamme on siis liikkeessä haltuunottaminen. En saa Eldaa millään, en sitten millään haltuun liikkeessä. jos pitää pystyä ohittamaan  putki tai este, niin ellen väännä sinne erinäisiä erikoisia ohjausliikkeitä skippaamalla esteen, se ei onnistu. Läheskään aina ei ehdi tekemään "skippausohjauksia" , eikä niissä välttämättä ole aina järkeä.Vääränpään putkeen vienneissä ja hämyesteillä, joissa ei väliin kykene vääntämään sokkaria tai valsseja vaan olis niinkun kuljetettava ohi. Ei paljon elda korviaan lotkauttanut, joka kerta se oli siellä putkessa ja hämyesteellä, vaikka joku seisoi putken suulla, niin sinne se luikahti.

tänään treeneissä otin ihan muutamalla esteellä ja hämyputke…