treenaamassa

Muutamat RC treenit meni jo tässä hyvin. Rupesi tulemaan niitä takajalkaosumiakin, mutta tänään taas tuntui että etujalkaosumaa melkin kokoajan ja vain muutama takajalka osuma. Nyt korkealla puomilla erotan jo takajalka osumat kohtuu hyvin ja etutassun isovalkoinen sukka auttaa myös vähän erottamisessa.

Parin viikon tauon jälkeen treenattiin myös keppejä kontaktitreenin yhteydessä. Kuja jo aika kapea, mutta kun koirakin on kapea, niin mahtuu osan matkaa vielä menenmään välistä ilman pujottelu liikettä. Aika hyvin kuitenkin Pihka rupeaa hakemaan hyvää matalaa kauhovaa tekniikkaa ja toivottavasti pitää sen. :) Pikkelssi kestää kivasti vedästystä ja takaa leikkauksia ja selkeästi osaa hakea itse oikeaan väliin. Sivu irtoamista ei olla vielä pahemmin tehty, joten pitää ottaa sitä mukaan.



Eldankin kanssa käytiin vähän kertaamassa kontakteja, ja katoin että miten juoksupöksyllä riittää into, kun hieman villit soihdinmenot tuntuu olevan. No Eldan motivoinnissa ei ollut ongelmaa. Into piukassa meni kentällä. Otettiin myös yhtä vaikeaa keppikulmaa Eldalle, ja ei se kyllä ilman apuja sitä osaa millään hakea. Menee kakkosväliin jos en ole auttamassa. Puomilla ja keinulla jättäytymistä ja sivuirtoamista jotka toimi, mutta kisoissa ei tunnu kestävän. :/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit