Pikkelssi mallimimminä

Oltiin Pihkan kanssa eilen Janne Lindbergin kuvattavina hänen studiollaan. Hän tarvitsi koiramalleja portfolionsa päivittämiseen. No minähän olin tietysti heti tyrkyttämässä koiriani. Alkuun oli tarkoitus mennä molempien koirien kanssa, mutta kun Eldalla harmillisesti oli nuo juoksut, niin menin vain Pihkan kanssa. Saadaan jopa palkkaa hommasta. :) Saan valita kuvista mieleisen kuvan , josta saan A3 kuvatulosteen. Jee! Yhden vebkuvankin sain kinuttua. :)

Pääasiassa kuvattavana oli Pihka ja mun hommana oli hänen asettelu ja ohjaaminen. Otettiin myös Pihkasta ja minusta yhteiskuvia, joten meikäkäinenkin pääsi vähän suhailemaan linssin edessä. ;)

Hyvin Pihka jaksoi ja malttoi, eikä muutenkann oudoksunut outoa studioympäristöä. Pihka oli ihan sinut erinäisten äänien ja valojen maailmassa, ja lopuksi kävi vielä antamassa kuvaajalle naamapusuja. Sen verta tuli monenlaista onnistunutta kuvaa, että ihan vaikeuksia päättää minkä kuvan itselleni valitsisin. Pihkan balleriinatanssi taisi jotenkin nousta kärkeen, koska näen sen seinälläni. :)

Illalla mentiin vielä Toko treeneihin, ja yllättävästi Pihka jaksoi vielä työskennellä rankan kuvaussession päätteeksi. Aiheena treeneissä oli Hyppy. Huomaa kyllä kuinka Pihka on jo selkeästi oppinut ainakin lukemaan kroppaa, kun nyt ihmetteli ja odotteli vähän sitä kropan ja käden merkkiä. . Nyt tulikin vain käsky sana. Toko hyppyä ei siis olla tehty aikaisemmin. Treeni lähti kuitenkin ihan hyvin rullaamaan. Vielä kun otan naksun mukaan omatoimitreeniin, niin vahvistuu käskysana ja seisominen paremmin.

Kommentit

  1. Valtavan hieno kuva ja asettelu. Pihkalla on aivan äitinsä ilme..jaa voi olla isukkiakin riippuen kuka katsoo ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit