Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuuta 1, 2015.

Putkihullu!

Käytiin Pihkan kanssa aamusta juoksemassa ja tarkastelin sen ravia samalla. Hyvin ja rennosti se ravasi, mutta takaa askellus oli kyllä omaan silmään normaalia ahtaampi. Eli voipi hyvinkin olla jumia. Tiistain episten puomin hitaus saattaa johtua siitä. Onneksi hierontaa on tiedossa ja sain aikaistettua meidän aikaa vielä viikolla. Liukkaat kelit, muutama putkeltatuloliukastuminen ja toki keinu ja keppitreeni eivät ole mikään vähiten rasittava yhdistelmä. Eilisiin viikkotreeneihin päätin ottaa mukaan pelkästään Eldan ja Pihka sai jäädä kotia isännän kanssa. Vastassa meitä treeneissä oli melko vaikea rata. Oli muutenkin ehkä hyvä, että Pikkelssi jäi kotiin, sillä se rata olisi ollut sille ihan liika vaikea. Meillä oli Eldankin kanssa sellasta tusaamista, mutta taas tuli pari hyvää oivallusta muutamaan kohtaan. Pitää vaan tehdä niiden kanssa ajatusjumppaa, että osaan asiat sisäistää ja siirtää luontevasti sinne käytäntöön. A-putkierottelu tuntui Eldan kanssa olevan aika ylivomaisen haa

Epistelemässä

Kuva
Eilen käytiin Pihkan kanssa oman seuran epiksissä ottamassa medien avoimessa kaksi starttia. Hyvä kun tulivat videolle, sillä niistä näkyy aika paljonkin asioita... Kolmos putken jälkeen voisin himpun verran odottaa, ennen kuin lähden juoksemaan, sillä aiheutan toiselle putkelle turhaan jarrun, mutta toisaalta Pihka kääntyy putkelta hyvin puomille. Pihka ei juokse puomia kummallakaan kerralla lähimainkaan täysiä. Koitin pohtia syytä videota analysoimalla... Puomi käskykin tulee aivan liian myöhään. HYI Tyyni! :/ Miks mä huudan Pihka ku siinä vaiheessa ois pitäny huutaa jo puomi käsky! Ehkä askelmerkit oli vaan todella hankalat kyseisestä paikasta koska se joutuu rytmittämään ja asettelemaan oikeen jalkoja kontaktille jotta osuis. Toisaalta Pihka ei mun mielestä edes kiihdytä puomille niin kovaa kuin yleensä. Puomin ylösmenolla se osuu todella ylös, että voiko sekin vaikuttaa siihen, että himmaa siksi vauhtia. Tuleekohan meille vielä tulevaisuudessa noista ylösmenokontakteista ongelmaa?

Kisatauko katki

Kuva
Melkein kolmen kuukauden kisatauko Eldan kanssa ja tänään se rikkoutui. Käytiin ottamassa kaksi agirataa Tsaulla. Oisko ollu joku 50 koirakkoa makseissa ja taso aika kova. Aamulla kävin Pihkan kanssa juoksemassa puolisen tuntia, jotta saisin perjantain jalka-käsijumpan aiheuttamia jumeja edes vähän auki. Kyllä se vähän auttoikin, vaikkakin portaiden meno ja kyykistely sattuu yhä. Jos aina olisi mahdollisuus aamulenkkiin ennen kisoja olisi aivan loistavaa. Teki todella hyvää. Välillä kisat alkaa vaan todella aikaisin ja saattaa joutua lähtemään jo kuuden maissa ajamaan kohti kisapaikkaa. Ensimmäinen rata oli todella sujuvaa menoa. Harmittavasti vaan Eldalta tippui ensimmäinen rima. Mä kun oon luullu et ensimmäisen riman tiputtelu ois jo mennyttä aikaa. :( Yksi syy toki voi olla sekin, ettei käyty lämmittelyesteillä, vaikka normaalisti käydään aina. Tsaun hallissa lämmittelypaikka on vaan todella ikävästi ihan lähdön vieressä, missä muut odottaa vuoroaan ja on muutenkin todella ahdas.