agilitytauko lusittu

Pidettiin parin viikon tauko agilitystä koko sakki. Tai olin mä tossa oman seuran kisoissa talkoilemassa. Tänään käytiin Pihkan kanssa vetämässä treenit. Alkuun kuusi toistoa puomia. Kaikki osui. 3kpl JP:tä, 2kpl etujalka osumia ja yksi takajalka osuma. LÄhestymiset olivat hieman erilaisia puomille. Tauko tainnut tehdä hyvää Pihkalle. Oli ihan into piukassa puomilla.

Sitten tehtiin kujakeppitreeniä. Keppejä ei olle treenattukkaa neljään viikkoon. Ei olla viittitty hosua niissä, kun tuntuu, että Pihka on oppinut ja hoksannut idean niin nopeasti. Treenailtiin erilaisia lähestymisiä kepeille ja häiriötä minun liikkeessä. Tein jättäytymisiä, takaaleikkauksia, sivuetäisyyksiä, erilaisia vedätyksiä ym. Pätevä pihka i voi muuta sanoa. Tkniikka näyttää tosi kivalta. Toivottavasti tekniikka pysyy kasassa ja vauhti hyvänä, kun alan kaventelemaan kujaa entisestään.Pikkuhiljaa hyvä tulee. :)


Eilen koirat pääsivät kirmaamaan vapaana antaumuksella. On meillä kyllä upeat lenkkireitit tässä ihan vieressä. Pihkan turkki taas rojua täynnä, mutta eihän luonnonlapsen touhuja voi rajoittaa. Voi söpöys <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit