Se oli eilen sitten Oreniuksen viimeinen kurssikerta. :( Kappas miten sieläkin sattui olemaan putkikontaktierotteluite ja takaakiertoja. Oli vaikea rata ja ärsytti kun ei saatu nollana menemään Eldan kanssa. Paskaan rytmitykseen se sitten kaatui ja niihin happoihin jotka jo siinä vaiheessa treenejä painoi. Putkikontaktierottelut onnistui aika kivasti. Juha juoksutti muo sitten ihan urakalla. Olin aika naatti, varsinkin kun oon ollu tässä kipeenä ja ääni on ollut aika maassa, joten ei happi kulkenut ihan normaalisti. Tuntui oikeestaan aika kamalaalle vetää noin piippuun, kun ei saanut normaalilla tavalla pumpattua happea hengästyessä. Illalla kurkku olikin taas aika ärtynyt ja kipeä.

Pihkan kanssa tehtiin muutamaa radan pätkää. Aika kivasti se kestää jo ennakoivan merkkauksen ja voi luottaa ja jatkaa matkaa. :) Haltuunotto treenejä pitää nyt ottaa aiheeksi kun estehakuisuus on jo noin hyvällä mallilla,  jotta ne juoksukontaktitkin joskus saadaan toimimaan, ettei aina nappaa sitä ensimmäistä nenän edessä olevaa estettä. :D

Kesän olen ajatellut treenailla koirineni ihan keskenään. Eldalle takoituksena on tehdä lyhyitä kertaustreenejä, niin kuin viime keväänäkin. Kontakteja pitää treenailla vedättäen ja itsenäisenä tekemisenä valmiilla palkalla. Nyt on ollut havaittavissa vähän taas hiipimistä. Keppien avokulma vaakalinjassa tultaessa ei ole kondiksessa. Rytmitys juttuja olisi myös tarkoitus treenata ja pituuden ja muurin käännökset kuntoon.

Pihkan kanssa pureudutaan entisestään juoksukontakteihin ja lankun korotukseen. Kesällä olisi tarkoitus aloittaa kujakeppien treenailu ja suunnitelmissa oli vähän hyppytekniikka juttujakin.

Paimentamaankin on tarkoitus mennä molempien kanssa parin viikon päästä. Katotaan löytyykö Pihkalla paimennusviettiä vai kiinnostaako kakkakikkareet enemmän. :D Eldan kanssa muo vähän hirvittää koko juttu, kun se sillon yhdeksän kuukautisena oli niin kiihkeä touhuun ja mä olin peukalo keskellä kämmentä koko touhussa. Jospa nyt yhteistyö sujuisi paremmin kun omistaja on karaistunut ja murkkuikä on mennyttä aikaa. :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit