Rokotuksilla

Molempien koirien kanssa oli tän päivän ohjelmana rokotukset. Eldalle tehosterokote ja Pihkalle ensimmäinen rokotuskäynti. Tilanne sujui hyvin siihen nähden, että olin kahden koiran kanssa liikenteessä. Jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa ja eikös Pihka jo ollut kiipeilemässä vaaalle :D

Elda ei ollut missään ruipelo kunnossa. Oli vähän lihonut. :O Ei mun silmät turhaan harittanut turkin ajon jälkeen. ;) Ennen  lääkäriaikaa tunnunstelin sen kylkiluita ja kyllä niitä pikkasen sai etsiä. Okei, ehkä mä vähän liiottelen. Kyse oli siis muutamasta sadasta grammasta. Ei siis mikään läski, mutta kun olen tottunut pitämään sen timmissä kunnossa niin... Kotikoiralle varmasti olisi ollut ihan ok paino, eikä siis lääkärikään mitään huomuttanut, vaan ihan itse totesin asian. Eldan paino pyörinyt yleensä siinä 13.8-14 kg. Nyt oli 14.2 kg :D Se saattoi johtua viikko sitten pöllitystä nallekarkkipussista. Tai ihan vaan siitä että olen syöttänyt sillekkin osittain pentunappulaa, enkä ihan tarkkaan osannut arvioida minkä verran annan vähemmän.

Pihka pikkarainen painoi 5.6 kg. Ikää on siis päivä vaille 13 viikkoa. Kysyin varmuudeksi, että eihän ole liian laiha tai lihava, kun vaikea aina arvioida ton turkin alta.:D Lääkärin mielestä oikein sopivan painoinen kokoonsa nähden. Muutaman viikon päästä olisi tarkoitus kynäistä karvat pentuselta. Toivottavasti ei kovin kylmät kelit ehdi tulla. Kone polttelisi näpeissä, mutta on se niin suloinen tossa pörrökarvassaan apinailmeineen. <3Treeniryhmäläiset säälittelivät jo Pihkaa valmiiksi. :D Mitäköhän siitä trimmaushetkestä tulee, kone saa varmasti ainakin hammasta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit