Puomia, keppejä ja viskiä

Pihka treeniä:
Otettiin eilen pumilla juoksuja niin että toisessa päässä palkkaus hypyn jälkeen ja toisessa putken jälkee. Tehtiin erilaisia lähestymisiä eri suunnista useamman esteen kera. Taisi tulla vain yksi ohi juoksu. :) Hyvin siis osu, mutta aika paljon yhdenjalan osumia ja muutenkin osumat vielä hieman liian ylös. Muutama etujalan osuma, kun selkeästi rytmitys ei onnitunut, tai lähestulo puomille oli haasteellisempi. Kyllä hienoja JP:täkin tuli kiitettävästi. Pihka osaa myös hyvin hakea puomille sivuiltakin ja välillä puomihakuisuus on niinkin hyvää, että meinaa lähteä sinne omin päinkin. :D Seuraavaksi taidetaan siirtyä 90cm korkeuteen. taidetaan jättää vielä käännöstreenit tekemättä, sillä nyt on tullut niin paljon uutta pienessä ajassa,että en viitsi sekottaa. Voidaan sitten myöhemmin palata 60cm tekemään käännösten alkeita. Hieman jäskättä seuraava nosto, koska korkeus nousee 30 cm, ja sitä myöden myös alastulokulma jyrkistyy. Jännää! Katotaan jos päästäisiin torstaina aloittamaan uusi korkeus, ja se saisi jäädä sitten viikonlopun ajaksi Pihkalle muhimaan  mietintämyssyyn. :)

Sitten tehtiin kahdeksaa vinokeppiä. Rupesi hakemaan hyvin rytmiä ja kesti vastaan otot keppien puolessa välissä seistessäni sekä vedätystä hyvin. tuntui että vedätyksellä haki rytmin parhaiten. Myös umpikulma onnistui, kun nyt pidin myös ensimmäistä väliä hieman vinossa. Alkuun meinasi  luikahtaa liian aikaisin kepeiltä pois, mutta siitä ei palkkaa ja uusi yritys. Tuo Pihka on niin huvittava, kun siitä näkee oikein kun se miettii, että mitä siltä nyt haetaan. Pihka on myös semmoinen että se ensin pohtii ja tekee harkitummin, ja kun se on hiffannut idean, rupeaa se ottamaan enemmän vauhtia mukaan. Pihka ei siis ole saman tien semmoinen reikäpäämenijä, vaan pohtija. Ilmankos se oppiikin asioita todella nopeasti. :) I like! <3

Eldan kanssa tehtiin valmista rataa, joka hallilla jo oli. Kokeiltiin hommaa erilaisilla ohjauksilla ja yhteistyö toimi kivasti. Ollaan opeteltu Eldan kanssa jopa uusi ohjaus! VISKILEIKKAUS! Kyllä, me emme ole sitä osanneet aikaisemmin, tai minä en ole. Elda oikeastaan osasi kun vain ohjasin oikein. Alkuun meinasin ohjata liian edessä, jolloin Elda luki ohjauksen pienen siivekkeen ympäri. Kun löysin oikean ohjauspaikan, homma sujui. Eldan kanssa, kuten yleensä esim. takaaleikkauksissa se tarvitsee tilaa, eikä kestä liian läheltä tai aikaisin leikkausta. Mutta uusi ohjaus rupesi toimimaan. Harvemmin varmaan tullaan sitä tarviamaan, mutta keväällä olisi ollut yksi kisa, jossa paras ohjausvaihtoehto olisi viskileikkaus ollut, eikä voitu sitä käyttää. Osaampahan nyt itse sen Pihkaa varten, koska sen kanssa saatetaan sitä tarvita, varsinkin juoksareiden yhteydessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit