läksyjä...

Eilen treenattiin Pihkan kanssa illalla sisällä seuraamispätkiä ja sivulle tuloja ilman namia kädessä, niin että  otin palkan vasta namipussista palkkauksen yhteydessä. Osasihan se, mutta heti vähän kun väsyy, takapäänkäyttö ei ole niin hyvää. On kai oppinut käden kautta hakemaan takaapäällä paikkaa...Täytyy ehkä sillon tällön ottaa nami myös käteen, koska en halua että takapään asento kärsii. Nyt kun namia ei kädessä ollut, niin haki paremmin sivulletulon, eikä tullut liian eteen. :) Lisäksi huomasin että paikallaolosta sivulle tulossa kutsuttaessa ei aina hoksaa mitä haen pelkällä käskysanalla, heti jos heilautan kättä vähän, tajuaa yhdistää sivulletuloon. Kai mä tonkin oon opettanu epähuomiossa. Täytyy ehkä sillon tällön ottaa nami myös käteen, koska en halua että takapään käyttö kärsii. Toisaalta myt kun namia ei kädessä ollut, niin haki paremmin sivulletulon, eikä tullut liian eteen. :)

Tänään käytiin kentällä vähän treenaamassa niin, että mukana oli "häiriökoira" Elda. Otettiin seuraamispätkiä,  ja rytmin vaihdoksia, sivuaskelia ym, mitkä sujui hyvin ilman käsinamia. Sitten otettiin paikallaolo treeniä jossa Elda myös mukana. Täytyy sanoa että hyvin tuo Elda pysyi maassamakuulla paikallaan, vaikkei paikallamakuuta olla sen kanssa treenattukkaan. Pihka kesti hyvin sen että kävin takas tullessa antamassa namia ensin Eldalle ja sitten vasta sille, mutta sitä ei kestänyt että laitoin ensin sen paikallemakuuseen ja Eldan sen jälkeen. :/ Elda piti laittaa siis ensin ja sitten vasta Pihka. Ärsytti hieman kun tuo pentunen on niin helppo ottamaan häiriötä ulkoisista ärsykkeistä. Eli jos kaukaa kuului jotain ääniä tai näkyi liikettä ym. niin pöhinäähän sieltä tuli. Elda on meidän perheen piippaaja, mutta se ei turhia pöhise, kun taas Pihka ei piippaa, mutta turhan herkästi ilmottaa kaikesta ympärillä tapahtuvasta. :/ Vahvuutensa ja heikkoutensa siis kummassakin piskillä. Väitän että ton pöhinän saa treenaamalla häiriössä kitkettyä.

P.S Tämmösen kuvan sain käsiini, jossa Pihka ja siskonsa Fanni ovat noin. 5-viikkoisia. Taisi Pihka olla jo vaanija pienestä pitäen ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit