Paitaan voi tulla reikä jos toinenkin

 Pupu saa kyytiä!


Perusasioiden parissa ollaan puuhailtu, sosialistamista ja muutamia temppujen opetteluja. Nykyään mahtuvat jo samaan tilaankin Eldan kanssa, eikä Elda luiki kokoajan riiviötä karkuun. Mutta on se hyper energinen tapaus, siis tuo Pihka. Tuplaten enemmän virtaa kun Eldalla pentuna, vaikka ei sekään todellakaan mikään laiska pentu ollut. On nää kaksi hyvin erilaista koiraa, mutta uskon että sopivat lähes täydellisesti laumaksi. :)
 
Ollaan käyty pikku lenkkejä nyt erikseen ja yhdessä molempien kanssa, vapaana ja hihnassa. On se onni että Elda kulkee niin nätisti hihnassa kun tää yks pikkuinen poukkoilee ja vempuloi sinne sun tänne, juoksee jalkoja päin ja heittelee milloin minkäkinlaisia piruetteja ja koittaa jahdata Eldaa. :D

Pihka on kyllä sosiaalisuuden huipentuma. Äsken Pihkaa tuli moikkaamaan koulukaverini. Heti leikit pystyyn ja puremaan. Eldakin yllättäen hirmuisen sosiaalinen ja nautti olla rapsuteltavana. Vieraiden huomio rupeaa kelpaamaan Eldallekkin kun kaikki ovat niin kiinnostuneita Pihkasta, niin kyllähän sekin tahtoo sitten kuitenkin osallistua. Varoituksen sana pentukyläilijöille. Saa tulla mutta omalla vastuulla. Voi tulla reikä jos toinenkin vaatteisiin ja haavoja käsiin. :D Tää on ihan hirviö!
Elda opettelee näppäimistön käyttöä...

Ja katselee tulevaa säätiedotusta...

.

..Tosiasiassa se on karussa pikku monsteria. :DKäytiin eilen Pihkan kanssa leikkimässä Rautatieasemalla, samalla reissulla kun saateltiin "hoitotätiä". :)
Pihka noutaa hanskaa. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka tiineenä!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!