Aaamen!

Oltiin kisaamassa eilen Kotkassa, tupla siis mielessämme. Hups keikka sieltähän tulikin tripla. Jippii! Ihan sikamagee fiilis. Huippu kisat hyvässä seurassa Kouvolan porukan kanssa, mikäs sen mukavampaa. Me ihan nautittiin Eldan kanssa. Ei tosin ollut kaukana ettei tokan radan toisiksi vika rima tippunut, mutta kerrankin meillä oli vähän tuuriakin matkassa. :)

Kyllähän tuo melkista ballerointia oli, kun päätin kertakaikkiaan pitää eldan kiinni lapasessa. Kolmas rata olikin aika rentoa menoa. Nautittiin kyllä jokaisista hetkistä. :) Aika harvinaista herkkua tämä varmasti kuitenkin on. Ekalla radalla, joka oli hyppäri,  oltiin yhdeksänsiä. Rata oli mielestäni ehkä meidän päivän huonoin. Mulla nyt oli kankeat jalat vähän kokoajan työpäivän jäljiltä.


Toinen rata oli semmmonen painerata, varmasti koitin kaiken ottaa ja piti pysäyttää Elda kunnolla kontakteilla, mutta A:lta tuli aika pahasti läpi. Puomia enne tuli joku suunnittelematon persjättö, joka oli huisisti myöhässä, mutta sain onneksi sen anteeksi karvakaveriltani. Pitää kyllä treenata tota kontaktille jättöä häämyohjauksen kera. Tokalla agiradalla oltiin sijalla 10.


Vikalla radalla oltiin neljänsiä, toinen sertimme valui nenämme edestä kolmannelle. Ei jaksa kuitenkaan harmittaa, niitä nyt tulee ku tulee. Aikoja en kerenny kauheesti kattomaan, mutta pitää käydä myöhemmin tsekkaa tuloksia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit