Yhden nollan koirakko

On se vaan niin vaikeaa tuo tuplanollan saaminen.
Oltiin lauantaina kisaamassa Lappeenrannassa Pertti Siimeksen radoilla. Kattelin ennen kisoja meidän tuloksia kyseisen tuomarin radoilta ja tuloksen teko oli kuin olikin niin huonoa kuin muistinkin tai ainakin nollilla ei voi koreilla. :D

No mutta ensimmäiseltä agiradalta saatiin hieno nolla ja sijoituimme sillä viidensiksi. :)Toisena ratana oli hyppäri. Ratasuunnitelmani oli täynnä valsseja ja mietitytti kuinka moisista kiemuroista selviän oikeaan aikaan oikeaan suuntaan. Ihan super hieno ratamme kaatui putkenjälkeen olevaan poikittaiseen esteeseen, josta Elda juoksi ohi kokonaan. Eipä kai sitten hahmottanut sitä tai jotain. No me jatkoimme loppuhässäkän sulavasti, kuin estettä ei koskaan olisi ollutkaan. Hieno rata, mutta siis Hylly. :/

Viimeisen agiradan päätin ottaa riskillä, nyt mennään eikä meinata asenteella. (Tuplanollahan oli jo kerta menetetty) Yksi riskiohjaus jota halusin kokeilla kyseiseen kohtaan ei ihan toiminut josta sitten vitonen. Toisesta vitosesta en ole ihan  varma että mistä se tuli, mutta veikkaan että saattoi tulla puomin ylösmenolta, koska kerran aikaisemminkin ollaan saatu Siimekseltä vitonen vähän vastaavanlaisessa tilanteessa. Lähdin siis hyvissä ajoin ennen Eldaa juoksemaan jo puomia, jotta ehdin puomin päähän ennen sitä seuraavaan ohjaukseen.En siis nähnyt puomin suoritusta sen enempää kuin että katsoin että se lukitsee sen ja menee sille. Pitää nyt vähän treenata jonkun palikan avulla, kun se hakeutuu "takaa-ajotilanteessa"  puomin lähtöpäätä lähelle loikkaamaan.

Kaikenkaikkiaan meno tuntui hyvältä ja radat oli aika kivoi. Vikalla radalla oli muutama ajoitusongelma, mutta sain koottua paketin kuitenkin hyvin. Onhan sekin tietty jonkinlaista varmuutta jos melkein aina kisoista tuomisena on nolla, mutta yksi nolla vaan ei riitä ja sillä sipuli.

Kommentit

  1. Se toinen vitonen tuli puomin alastulolta. Hyppäs kontaktin yli alas tullessa.

    VastaaPoista
  2. No se olikin sitten toinen veikkaukseni. ;) En käyttänyt äkäistä katsettani, niin ei kestänyt niin älytöntä vedätystä ja en ihan kauheesti tainnu seurata, hups!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit