Loma loppuu! :(

Äh en jaksanutkaan ruveta noita pätkiä yhdistelemään, mutta tossa ois jotain pätkää. Tokassa pätkässä heitän palkalla koiraa, mutta eipä tuo kauheasti valita. ;) Niin ja ton toisen videon loppu kuvaa ihan tyhjää, kun  oli vähän ongelmia kuvaamisen keskeyttämisessä, mutta olen niin hirveän laiska etten jaksa tehdä noille yhtään mitään ylimäärästä.







Mun loma on kohta ohi. :/ Oon väsyneempi melkeen kun lomalle lähtiessä, mutta sain tänää siivottua ja vaihdettua järjestystä pikkukämpässä, joten kevättä kohti. :)

Pitäsköhän mun viiä toi piski kohta leikattavaks, mutta kun muo pelottaa. Entä jos tapahtuu jotain. Entä jos sille tulee virtsaus ongelmii tai jotain muuta. Äh en tiiä, mutta ei noin tiheitä juoksuja kukaan jaksa...

Kommentit

  1. Hyvän näköistä menoa! :) Mie sanoisin kyllä, että leikkauta ihmeessä, jos ei se jalostukseen kumminkaan mene! Uskoakseni kohdun kanssa elämisen riskit ovat suuremmat kuin sen poistamisen. Peppi oli leikattu eikä siihen liittyviä ongelmia kyllä ollut (ei lihonut tms.) ja oli se elämä niin helppoa, kun ei tarvinu juoksuja miettiä ollenkaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :)
    Joo, mä luulen että se vois eldallekkin olla helpotus, on sen verta levotonta kun joutuu olemaan ilman miehiä ja pelkillä tylsillä hihnalenkeillä. Taitaa kuitenkin siirtyä ensi syksyyn, koska nyt ei ole aikaa jäädä parantelemaan leikkaushaavoja jos meinataan se tuplanolla vielä tämän kevään aikana saada.

    VastaaPoista
  3. Tämmösen vaan pongasin noita asioita tutkiessani, mutta en sitten tiiä tarkotetaanko tolla jättirotuja vai meneekö Eldakin isoihin koiriin.
    Suurikokoisilla koirilla on pienempiä koiria suurempi riski leikkauksen jälkeiseen virtsankarkailun kehittymiseen, joten niillä mahdolliset hyödyt ja haitat tulee pohtia ennen leikkausta.

    VastaaPoista
  4. Miusta Elda on kyllä aika pieni :D Mutta eläinlääkäri varmasti tietää ja osaa kertoa asiasta enemmän... Kyllä mie kans uskon, että helpottaa koirankin elämää aika paljon. Tsemppiä tuplanollien metsästykseen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit