Siirry pääsisältöön
Huh, eipä näyttäisi jääneen mitään Pihkalle radalla liukastumisesta. Ainakin liikkuu puhtaasti. Eilen mentiin extempore Kelpokoirille Jaakon treeneihin. Ostin äkkilähdöllä toiselta treenin kun he eivät päässeet omaa vuoroaan käyttämään. Normaaliin tapaan liikkui myös treeneissä. Esitteli Jaakolle oikein, että miten sinkoillaan omatoimisesti putkiin ihan kummallisista paikoista. Mun on ollut vähän ongelmana ymmärtää aina Pihkan ohjauksen, että radanlukua. Pikkunäppärä ennakoi ja arvailee milellään mitä seuraavaksi haetaan. Saatiin Hyviä haltuunottotreeni vinkkejä kotiläksyksi. Oli kerrassaan hyvät treenit ja jäi hyvä mieli kun paneuduttiin meidän haasteisiin... No parin viikon päästä on jokatapauksessa fyssäri niin pääsee molemmat huoltoon.

Ilmoitin Pikkelssin muuten näyttelyihin. :D Talven aikana turkki päässyt vähän salaakin kasvamaan. En ole raaskinut pakkasten vuoksi ajellakkaan. En tiiä uskallanko muutenkaan kun tiedän, että se lentelee käsistä entistä liukkaammin kun turkki ajetaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pihka Luonnetestissä

Päästiin Pihkan kanssa peruutuspaikalle sunnuntaina luonnetestiin. Siellä oltiin Amstaffien ja Staffien seassa. Ei tarvinnu hävetä isojen koirien seassa, sillä Pihka veti oikein mallikkaasti. Tuomareina olivat Lea Haanpää ja Tarja Matsuoi. tuomarit tykkäsivät Pihkasta kovasti.
Pihka Luonnetesti 172p +++ Toimintakyky +1a KohtuullinenTerävyys +1a Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshaluaPuolustushalu +3 Kohtuullinen, hillittyTaisteluhalu +2b kohtuullisen pieniHermorakenne +1a Hieman rauhatonTemperamentti +3 VilkasKovuus +1 Hieman pehmeäLuoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoinLaukauspelottomuus +++Laukausvarma
Tiesin että Pihka tulee saamaan Eldaa paremmat pisteet, mutta en uskonut että ihan noin hyvät. Kuvittelin että ois ollu jotain 130-150 luokkaa. Eldan ja Pihkalla oli samaa ainoastaan Kovuus ja Taisteluhalu. Nämä olin veikannutkin etukäteen samoiksi. Kumpikin mun koirista taitaa olla sellaisia mamman muusukoita että mun kanssa leikkivät, mutta vieraita ei lähdetä ha…