sunnuntaina ratatreeniä ja tiistaina epiksissä

Lauantai iltana tultiin reissusta ja sunnuntaina suuntasin heti hallille koirien kanssa kun kerrankin päästiin tekemään rataa isolla kentällä. Koiratkin olivat aika energisiä kun edellinen päivä oli mennyt matkustaessa. Ei kyllä paljon parempia reissukoiria voisi edes toivoa. Hotellissa ja mökissä oltiin kuin kotona. :) Tosiaan päästiin kerrankin tekemään valmista rataa ihan isolla kentällä. Edellisenä päivänä oli ollut Santtu Stenbergin kouluts ja he olivat jättäneet radan paikalleen, jotta sitä voi halukkaat käydä treenaamassa itsenäisesti. Pihkan pätkä tuli videolle. Eldan kanssa otettiin kevään ensimmäiset treenit 65 rimoilla kun niillä pitää pikku hiljaa ruveta treenaamaan jotta kumpikin tottuu SM-kisoja varten. Alkuun tuli muutama riman tiputus, mutta äkkiä Elda pääsi hommaan mukaan.

Tiistaina piipahdettiin Tsaulla epiksissä kokeilemassa niitä metallisia keppejä, jotka osoittautuivat edelleenkin ylitsepääsemättömän vaikeiksi. Taas kesken ihan oudosti ulos. Huoh! No ei myö mennä Tsaulle ainakaan kisaamaan ennen kun muilla kepeillä saadaa enemmän kisa- ja treenikokemusta, kun kerta jokin noissa metallisissa kepeissä hiertää. Käydään testaamassa niitä taas joskus myöhemmin, koska kohta mulla itselle tulee niistä joku apina hartioille kun selkeää syytä en videoista löydy. Kokematomuuden piikkiin, mutta olisi kiva tietää mikä niissä Pihkaa hämää kun normi kepeillä ei ole ongelmaa.

Käytiin ennen kisoja treenaamassa omalla hallilla vähän keinua. Pihka tekikin täydellisiä kenuja treeneissä. Epiksissä tein Eldakarjasut ja Pihkasta reagoi jarruttamalla aika voimakkaasti ja toisella radalla jätin karjumisen ni sitten lennettiin. :D Sinäänsä keinusta en ole ihmeissäni, koska ollaan hyvin vähän päästy isolla radalla keinua tekemään, sillä keinu on sattunut aika harvakseltaa olemaan kisaradoilla, joten ison kentän vauhti hämää Pihkaa varmasti jonkin verran keinussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Puolivuotistreffit koirakylpylässä

Agilityn SM-kisat