Siirry pääsisältöön

sunnuntaina ratatreeniä ja tiistaina epiksissä

Lauantai iltana tultiin reissusta ja sunnuntaina suuntasin heti hallille koirien kanssa kun kerrankin päästiin tekemään rataa isolla kentällä. Koiratkin olivat aika energisiä kun edellinen päivä oli mennyt matkustaessa. Ei kyllä paljon parempia reissukoiria voisi edes toivoa. Hotellissa ja mökissä oltiin kuin kotona. :) Tosiaan päästiin kerrankin tekemään valmista rataa ihan isolla kentällä. Edellisenä päivänä oli ollut Santtu Stenbergin kouluts ja he olivat jättäneet radan paikalleen, jotta sitä voi halukkaat käydä treenaamassa itsenäisesti. Pihkan pätkä tuli videolle. Eldan kanssa otettiin kevään ensimmäiset treenit 65 rimoilla kun niillä pitää pikku hiljaa ruveta treenaamaan jotta kumpikin tottuu SM-kisoja varten. Alkuun tuli muutama riman tiputus, mutta äkkiä Elda pääsi hommaan mukaan.

Tiistaina piipahdettiin Tsaulla epiksissä kokeilemassa niitä metallisia keppejä, jotka osoittautuivat edelleenkin ylitsepääsemättömän vaikeiksi. Taas kesken ihan oudosti ulos. Huoh! No ei myö mennä Tsaulle ainakaan kisaamaan ennen kun muilla kepeillä saadaa enemmän kisa- ja treenikokemusta, kun kerta jokin noissa metallisissa kepeissä hiertää. Käydään testaamassa niitä taas joskus myöhemmin, koska kohta mulla itselle tulee niistä joku apina hartioille kun selkeää syytä en videoista löydy. Kokematomuuden piikkiin, mutta olisi kiva tietää mikä niissä Pihkaa hämää kun normi kepeillä ei ole ongelmaa.

Käytiin ennen kisoja treenaamassa omalla hallilla vähän keinua. Pihka tekikin täydellisiä kenuja treeneissä. Epiksissä tein Eldakarjasut ja Pihkasta reagoi jarruttamalla aika voimakkaasti ja toisella radalla jätin karjumisen ni sitten lennettiin. :D Sinäänsä keinusta en ole ihmeissäni, koska ollaan hyvin vähän päästy isolla radalla keinua tekemään, sillä keinu on sattunut aika harvakseltaa olemaan kisaradoilla, joten ison kentän vauhti hämää Pihkaa varmasti jonkin verran keinussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…