Siirry pääsisältöön

Valmennusryhmätreeneissä Kuvat: Tiina Jaakkola
Vaikka meikäläinen onkin flunssainen ja köhäinen, niin onneksi vääntäydyin silti Valmennusryhmätreeneihin Eldan kanssa. Rytmittäminen oli teemana ja sekös on meille tosi passeli aihe. Täytyy kyllä todeta, että mähän olen kehittynyt kivasti tossa rytmittämisessä. Aikaa hyvää menoa, eikä mitää super edistämisiä missään vaiheessa. Hommahan alkaa pelittää. Kelloteltiin aluksi alun edestäohjaamisen ja takaaohjaamisen aikoja.  Tehtiin myös sokkarikokeilu, mutta tiesin että ei ole toimiva, koska Elda ei käänny sokkarilla  kun ei tule mitään jarrua ja rimahan se sieltä tippui. Kyllä se vaan niin oli, että valsseilla oli kuin olikin nopeampi, vaikka kuulemma suurimmalla osalla on toisin takaaleikkaukset nopeampia. Ei meillä tuo takaaleikkaaminenkaan hullumpaa ollut, vaikka vähän niitä pelkäsin. Minut laitettiinkin sitten pois mukavuusalueelta ja tekemään niitä takaaleikkauksia enemmänkin. Sen kyllä Teemukin totesi, että eroa on vedättämisen takaaohjaamisen välillä, eikä Elda puske samalla tavalla kuin edestä ohjaten. Takaa ohjaamista meille läksyksi. Minä kuulemma ohjasin hyvin, mutta Eldan menoa pitäisi vahvistaa, jotta liikkuisi niissä täysiä samalla intensiteetilla kuin edestä ohjaten. Hyvin Eldan kanssa toimi takaaleikkaus leijeröintikohdassa hakien tosi hyvin putket. Sitten tehtiin loppuun vielä jokeriharjoitus, jossa päästiin tekemään niitä meidän lemppareita saksalaisia. Ne vaan on niin siistejä Eldan kanssa! :)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko