Elda pääsi tänään turrikkaturkistaan. :) Nyt näyttää taas omalta itseltään kera spanielikorvien. Elda rupes olemaan pitkässä karvassa jo aika koomisen näkönen, kun olin leikelly karvoja silmien eestä pois jo useampaan otteeseen.

Pihkan kanssa käytiin tänään omatoimitreenamaassa pitkästä aikaa. Tehtiin keppejä, koska se on ollut keppien lopussa hieman epävarma ja on loppukepeiltä pudottanut aina vauhtia. Nyt tehtiin aika perus keppejä niin että jatkettiin suoraan ja sai paljon palkkaa, jotta sain vahvistettua loppuun asti täysiä menemistä. Pihkan itsenäiset kepit ovat selkeästi vielä hitaammat kuin kirittämisessä. Jotenkin itsenäisissä kepeissä Pihkalla on vaikeuksia löytää rytmiä, vaikka tekeekin kepit hyvin loppuun asti. Muuten ihan kivalla vauhdilla pujotteli. Sitten treenailtiin vähän eri putkenpäähän ohjaamisia, välistävetoja ja takaakiertopäällejuoksuja kolmella esteellä. Välistävetoihin Pihka tulee kivasti vaikka olisin myöhässäkin vähän. Päällejuoksutkin sujuivat nyt, ehkä siksi että esteiden välit oli isot, koska aikasemmin tiheillä väleillä on ollut vähän ongelmia tehdä kolmea peräkkäin. Tosta on hyvä jatkaa aina vähän pienempiin esteväleihin, koska tänään sujui niin kivasti. Voihan se olla tietty et on oppinu ja miettyny tässä välillä kun ei olla niitä treenattu.

Tehtiin myös keinun päähän juoksua ja lopuksi kokokeinua. Keinuhan rupes näyttämään siltä miltä kuuluukin. Jes!  Nyt tuli hyvin innolla keinun päähän asti. Ainut että kun otin loppuun sekaan muutaman nopean vapautuksen ja parin esteen jälkeen palkkasin pallolla, niin Pihkan mielestä keinulla ei enää tarvinut odottaa vapautuskäskyä ja sieltä rynnittiin ominpäin. Koita nyt sit löytää se kultainen keskitie. Namilla kuitenkin toimi kivasti, mutta haluisin ruveta tekemään myös sitä, että joskus vapautan nopeasti ja joskus annan välipalkan namina. Mutta edistystä keinuun jo nyt, että eiköhän se siitä kokoajan parane, kun vielä vahvistellaan päähänastijuoksua vahvemmaksi ja vahvemmaksi.

Sillä välin kun oltiin Pihkan kanssa treenaamassa Elda oli vetänyt napaansa karkkikakun. Siis vaahtokarkkia ja kittikarkkeja. Sain karkkeja töistä läjäpäin ja olen itse siis karkkilakossa :( mutta tarkotus on viedä osa veljen pojille, mutta karkkikakku jäi nyt saamatta. Olin piilottanut karkkikassit makkariin, mutta sinne oli selkeesti murtauduttu ja vedetty se karkkikakku väkivalloin muoveista prempiin suihin. Eldan ahneudella ei ole mitään rajoja! Onneks se oli oksentanu ison läjän siitä kakusta ja siitä oksennuksesta oikeestaan edes huomattiin tämä varkaus. Elda oli illan kyllä ihan pöpi sokerihumaloissaan ja pupillit vaan hehku. En sinäänsä osaa olla kovin huolissaan, koska ei ole ensimmäinen kerta karkkivarkaissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!