Siirry pääsisältöön

Treenilöitä


Ollaan treeniltu muutamana päivänä Pihkan kanssa maahan ja istumisen vaihtamista ja tekniikkaa. Eilen agilityn ryhmätreenit oli peruttu, niin päätettiin Tokoilla. Elda pääsi häiriköimään mukaan. Se on kyllä hulvaton tapaus.  :D Hän kun mielestään yrittää olla aina askeleen edellä ja tarjoilee noita temppuja oma valtaisesti. Aika hyvin Pihkalla pysyi takajalat paikallaan vaikka Elda hihhului missä sattuu ja valui kokoajan eteenpäin. Metrin etäisyydeltä paketti toimii Pihkan kanssa jo aika mallikkaasti, mutta pitemmältä matkalta rupeaa helposti maasta istumaanmenossa kerämään takajalkoja. Metrin välimatkalta sujuu kuitenkin aika kivasti,  joten pikku hiljaa välimatkan kasvatusta. Muisteltiin tossa yks päivä maasta sivulle nousua, joka heti kostautui ja Pihka rupes ennakoimaan nousua, joten pitää jättää se treeni pois kun tuntuu sujuvan ja keskittyä pelkästään siellä maassa pysymiseen.

Tosiaan kun torstain treenit oli peruttu käytiin sitten tänään hallilla tekemässä omat treenit. Pihkalle putken ja A-esteen erottelun harjoittelua ekaa kertaa  (video) ja lopuksi treenailtiin vielä keinua. Selkeesti taas putki on vetävämpi kuin A-este kun taas puomi oli vetävämpi putkea niiden erottelua treenatessa viimeviikolla. Videolta katsottuna kepeillä meinaa himmata pikkasen lopussa noissa mun sivuirtoamistilanteita. Pitää enemmän antaa palkkaa kepeillä, jotta menis täysiä loppuun asti. Eldan kanssa otettiin pääasiassa kontakteja sunnuntain kisaa varten.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko