Siirry pääsisältöön

Juokse, juokse!












Tsempitykset muillekin jotka ovat kunnon kohotuskuurilla. Täällä on pysytty visusti treeniohjelmassa ja huomaa kuinka itselläkin on mukavampi olla ja agilityssäkin jalka rupeaa nousemaan kevyemmin ja kevyemmin. Herkut ovat pysyneet poissa ja makeanhimo korvattu hedelmillä. No okei maitokaakaota olen ottanut pahimman himon iskiessä, mutta on se parempi kuin karkki ja leivokset, joten se sallittakoon. :D Muutama kilokin on tipahtanut matkasta pois ihan huomaamatta. :) Ei noi lenkkikelit ole olleet mitään herkkuja. Tänään juoksin räntäsateessa loskan keskellä. Kesää siis odotellessa. <3

 Kohta kuukaus takana herkkulakkoa ja kuntoilua. Kohta koitan ruveta siirtymään siihen, että ois se perinteinen herkkupäivä kerran viikossa. Se pitää vaan saada päätettyä selvästi, ettei rupea taas lipsumaan joka päiväiseen herkutteluun. Tuntuu, että itselle on melkein helpompaa olla näin kokonaan erossa. Tarkoituksena on kuitenkin saada elämäntapamuutos aikaan, eikä vain joku hetkittäinen kuntoilu ja herkkulakko. Olisi siis hyvä saada kerta viikkoa herkkuhetki soveltumaan elämänrytmiin, sillä en mä koko elämääni voi olla herkuttelematta. ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.



Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…