SE OLI VIRHE!

Ostettiin viikonloppuna lohi. Päätettiin laittaa pakasteeseen puolikas ja valmistaa se myöhemmin. Tänään ajattelin laittaa sen uuniin ja otin lohen pakasteesta sulamaan hellalle. No lähdimmekin äkkiä käymään kaupassa ja jätin lohen hellan päälle sulamaan kääreineen. Kotiin tullessa ei näkynyt enää lohta ei jälkeäkään siitä, paitsi  käärepaperit olivat lattialla. Se siitä herkusta, ei mulla ollukkaan nälkä. Kyllä otti päähän ja paljon. :( Jotenkin ajattelin, ettei jäinen lohi ole niin houkuttava....

Elda paljasti ainakin syyllisyytensä ja Pihkakin lipoi huuliaan siihen malliin, että molemmat olleet herkuttelemassa. Veikkaan, että Pihka pöydilläkiipeilijä on se anastanut lohen alas ja Elda on tullut mukaan osingoille. Taas opin jotain uutta, koiriin ei ole luottamista. :D

Tänään käytiin hallilla treenailemassa. Elda pääsi mukaan treenaamaan sitten sterkkauksen. Se oli aivan hulluna ja niin onnellinen. Treeneistähän ei tullut juurikaan mitään, kun eihän tuo meinannut housuissaan pysyä, kun muurahaisia vipelsi koko kropassa. Eldan kanssa tehtiin nameilla ja lelulla kontaktipaikan vahvistamista, niin että istuin puomin alastulolla ja Elda haki kontakti paikkaa ja minä palkkailin oikeasta toiminnasta. Kokeiltiin alkuun Eldankin kanssa Kelpokoiran laittamaa keppihaastetta, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Itsasiassa Elda tuskin olisi sitä osannut edes, koska ei irtoa juurikaan ilman mun omaa liikettä ja nyt se ei edes malttanut kuunnella tai keskittyäkään.

Pihkan kanssa tehtiin alussa lähtöharjotuksia joissa treenattiin eri ohjauksia toisella esteellä. Ihmisnuoli toimi todella hyvin, vaikka ollaan tehty sitä vain kerran aikaisemmin. Myös niisto ja saksalainen toimivat, vaikka minulla on ollut vähän epävarma olo niistä Pihkan kanssa. Pihka kesti kuitenkin tosi hyvin aikaiset lähtöni.

Sitten harjoiteltiin keppihaastetta Pihkan kanssa ja sehän toimi yllättävän hyvin. Umpikulma ei tarvinnut kuin muutaman toiston lähempää, kun Pihka osasi hakea sen jo keppien loppupäästä. Avokulma oli selkeästi vaikeampi ja sitä jouduttiin treenaamaan jonkun aikaa. Varsinkin minun sisemmältä puolelta kepeiltä katsottuna oli selkeästi vielä vaikeampi. Avokulmakin rupesi treenin myötä sujumaan. Vähän meinasi olla ongelmanaa tokan välin ohittamisessa kun Pihka meni keppiväliin niin läheltä tokaa keppiä, että ei meinnannut osua seuraavaan väliin, vaan valua yli. Ihan ei keretty treenaamaan enää muutaman toiston yhtenäistä tekemistä, vaan palkka tuli yhden keppisuorituksen jälkeen. Taitava se on. Lisähaastetta hommaan toi vielä se, että kepit oli seinään päin.

Alla vähän koostetta Pihkan suorittamisesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit