Pihka ja Elda Tsaun epiksissä


Pihka pääsi Epiksissä testaamaan kahta vierasta puomia Tsaun upeassa remontoidussa hallissa. Juoksukontaktit oli upeat. Eldalle taas kontaktitreeniä muuten. Molempien kanssa sujui mainiosti. Pihkan keinua tuli testattua kisatilanteessa ja vaatii selkeästi vielä treeniä. Keppitekniikka Pihkalla näytti hyvältä. Toisella avoimen radalla vielä parempi. Keppitekniikka Pihkalla Eldaa parempi ja luulen, että vauhtikin vielä kasvaa varmuuden myötä. Eldalla taas keinutekniikka parempi kuin Pihkalla. Pitäis saada Pihkakin samallalailla puskemaan ja painamaan puomia eteenpäin. Alun putkihässäkässä kokemus näkyi Eldalla ja sen myös tuntui ohjatessa. Pihkaa sai ihan urakalla kaivella oikealle puolelle, kun taas Elda haki luontaisemmin oikean puolen. Yllättävän  hyvin kuitenkin Pihkallakin.

Elda hävisi avoimen radalla keskinäisessä aikakisassa Pihkalle reilu sekunnin. Tosin Pihkan aika tuli toiselta toistolta, jolloin vauhti tietty kovempi kuin ekalla. Tuntui, että Elda olisi mennyt kovempaan alun putkihässäkän, mutta toisaalta vaikka se kulki sulavammin, niin sillä meni aina putkien välissä haukkumiseen hieman aikaa. Sekunti luultavasti tuli puomilta kepeille olevalla pätkällä, ihan siis juoksukontakteista. Kyllähän Elda vielä tutummalta tuntuu ohjata, mutta ei tuo Pihkakaan mitenkään huonolta tunnu. Joka kerta vaan paranee ja paranee, kun opitaan hioutumaan enemmän ja enemmän.

Möllirata tuntui todella helpolta, kun sattui olemaan vielä avoimenradan jälkeen. Ainut minkä huomasin videoiden myötä oli, että kakkosradan ohjaus oli parempi A-esteelle kuin ekan radan. Tokalla radalla en ollut A-esteen tiellä ja Pihka pääsi aiemmin kiihdyttämään A:esteelle. Aina ei siis kannata tunkea sinne eteen. ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit