Joulutauolle

Hulda-Huoleton on taas jotenkin ajanut itsensä siihen tilanteeseen, että on Keisarinnan otteessa ja pysyy. Tykkää kuitenkin. :D 

Jäätiin joulutauolle agilitystä. Pihkalle taukoa noin kolmisen viikkoa ja Eldalle vaan pari viikkoa, kun sen kanssa aloitellaan heti tammikuun alussa kunnon treenaaminen viikonloppukoulutuksessa Teemu Linnan opeissa. Niin ja Eldahan  nyt oli jo tossa sterkkitauolla kuukauden, että se ei ole niin tauon tarpeessa edes. Maanantaina ois vielä Pihkalle fyssäriä ja sen perään sopivasti taukoilua joka tapauksessa.

Pihkan juoksuja olen jo tässä melkeen odotellut, kun sauma olis nyt aika hyvä, mutta ei ole näkynyt eikä kuulunut. Seitsemän kuukautta on nyt edellisistä juoksuista.

Ens vuoden kevään treenikuviotkin ovat alkaneet muotoutua. Eldan kanssa päästiin tavoitteellisten valmennusryhmään, joka on kerran kuukaudessa. Valmentajina toimivat Niina-Liina Linna ja Teemu Linna. Tää tuli Eldalle ja mulle kyllä tarpeeseen, koska tarvitaan sen kanssa haastavia ratoja ja patevää koulutusta. Lisaksi toi kerran kuussa koulutus sopii mun kukkarollekin. Tuntuu, että agilitykoulutukset senkun kallistuvat kokoajan, eikä tälläsellä tavallisella tallaajalla ole sievoisia summia panostaa koulutukseen ,jos meinaa kisatakin. Uskon, että saan tuolta Linnojen valmennuksesta hyviä vinkkejä omaan treenaamiseen molempien koirien kanssa.

Lisäksi otin molemmille koirille seuralta ryhmäpaikan ens vuoden alusta. Syksy mentiin omineen, mutta nyt ois tarvetta kummallekin ratatreeniin. Pihka osaa jo kaikki esteet ja kykenee tekemään rataa, joten voin ottaa ne samaan ryhmään, koska en rupea molempien kanssa erikseen ajelemaan hallille. Vielä ei olla ihan lopullista varmistusta saatu kouluttajasta, mutta kaksi vaihtoehtoa, joista toiseen sitten mennään...
Onni on olla molemmilla koirilla oma syli. <3

P.S Mun eriparisukista voi syyttää Pihkaa joka varastelee niitä tämän tästä ja sitten on parit hukassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit