Viimeistelyä ja Hubaa

 Elda starttaa joukkuekisassa siis KSSK:n riveissä kolmannelta paikalta. Saatiin poikkeuslupa edustaa KSSK.ta, koska en ehtinyt hakea edes ATT:n joukkueeseen seuranvaihdon myötä koska joukkueet oli jo siinä vaiheessa valittu. Yksilöissä edustetaan kuitenkin nykyistä seuraamme ATT.ta. Lähtönumero yksilöissä 395, elikkäs aika loppupäässä, niin kuin viimekin vuonna. :/ Siinä on kyllä keskittyminen kovilla, varsinkin kun ollaan vielä oman  radantutustumisryhmän loppupäässä.  Pitää vaan yrittää kattoo ettei mee turhan aikaisin kispaikalle palloilemaan ja taas toisaalta ettei tule liian kiiruskaan.

Kävin tekemässä viimeiset treenit Eldan kanssa ennen SM-kisoja, jotka viikonloppuna. PutkiA-erottelua, kontakteja, pari vaikeaa avokulman hakua ja hämyputkia. Ihan hyvin meni, vaikka muutamia virheitä niin ohjaajan piikkiin kuin kyllä koirankin. :D Putkipuomierottelussa mun on pakko melkeimpä pysäyttää vauhti jos mä haluan sen sinne A:lle, muuten mun vauhti vie sen putkeen. Ja kun Elda seuraa enemmän liikettä kuin käskyjä tai ei ihan hirveästi käskyihin oikeastaan perusta niin mun liike noissa erotteluissa kertoo sille enemmän kuin käskysanat. Inan Ok. mieli.

Pihkan kanssa käytiin ylläriylläri juoksemassa puomia. Nyt rupes niitä takajalka osumiakin syntymään. :) Viidestätoista toistosta 6 oli PIG-JP, kaksi yhden takajalan osumaa, yksi yhden etu ja takajalan osuma samalla kerralla, yksi etujalka osuma ja yksi hyvä etujalkojen osuma. Loput 4 oli  NR eli ei osumaa, niistäkin kaksi oli siinä hilkulla. Pihkan kanssa myös  siis sujui. :) Osumis prosentti rupee olemaan jo aika hyvä.

Eilen käytiin Akatemialla molempien kanssa treeneissä, kun sain niin halvalla kaksi peruutuspaikkaa samasta ryhmästä, joten bensatikin tuli tavallaan ilmasiks, niin raaskin lähteä ajamaan. Rata oli turkasen vaikea. Joten Eldankin kanssa tehtiin pätkissä. Kokoajan jotain vaikeaa, eikä missään semmosta hengähdys helppoa kohtaa. No ainakin luulot osaamisesta ei ole kovin korkealla SM-kisoihin mentäessä.

Pihkakin pääsi pitkästä aikaa tekemään vähän radan pätkää, kun ei olla nyt muuta kuin hinkutettu noita juoksareita. Juoksutkin jo kokonaan ohi, niin ei tarvi pöksypellenä treenata. :D Ei se kyllä vielä ihan hirveästi noista juoksuistaan ymmärtänyt, höpsö pentunen.

Pihkan kanssa tehtiin radan alkua. Hyvin luki esteitä, mutta pussista ei meinannut millään kääntyä vaan posotti vaan suoraa ja odotti sen palkan lentävän jostain. Sitten kun hallilla on semmosia tolppia keskellä rataa, niin pentunen lähti hakemaan pussin jälkeen tolpan kiertoa. Joo estehakuinen, mutta ei ihan käteenkäskyt oo jakelussa.: D Sitten tehtiin piimeenputkeen lähetyksen kautta persjätölle ja siitä  välistävetoja. Kerran ollaan tehty, niin että yksi välistäveto, joka tuntui Pihkasta jo haastavalta, kun olisi mielummin kiertänyt sen toisen esteen. Ehkä homma oli jäänyt muhimaan, koska nyt tuli aika kivasti jo mukaan vetoihin jos vaan olin itse ajoissa. :) Pikku videon pätkä välistävedoista ja mun palkkaustaidoista.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit