RC projektista

Sirryttiin nyt treenaamaan RC:itä ulos puupuomille, koska sen saa matalammalle kuin sisäpuomin. Pihka nimittäin rupesi loikkimaan sillä 60cm puomilla, ja meno oli melko holtitonta. Monalta taas neuvoja ja päädyttiin, että kokeilisin ulkopuomia, vaikka sen alastulo jääkin vähän irti maasta. No alastulo ei Pihkaa  häiritse, eikä se varonut kyllä sillä isommalla puomillakaan. Kuitenkin vähän iso korotus 25cm korotetulta lankulta 60cm puomiin. Alastulon jyrkkyydessä tosi iso ero. No nyt oli meidän toiset treenit ulkopuomilla, eikä kummassakaan ole loikkinut. Tänään tehtiin alkuun gtcg treeniä, missä saatiin hyviä takajalka osumia. Tuppaa vähän olemaan niin, että normi juoksuissa tulee aika paljon niitä etujalka osumia, vaikkakin hyviä sellaisia. Yritin vaihdella vähän aina kierrettävän siivekkeenkin paikkaa, että saisin juoksemaan askeleet paremmin takajaloille. Ihan hyvältä rupeaa tuntumaan taas, ulkona on sitäpaitsi enemmän tilaa juoksemisellekkin. Harmillisesti jäi toi kolmosen takajalka huomaamatta ja  palkkaamatta :/ Musta jopa tuntuu että Pihka pohtii tällä hetkellä mitä siltä haetaan. Tossa juoksussa 5 se ihan selvästi asettelee jo jalkoja, (vaikkakin etujalkoja, mutta silti.) eikä venytä niitä yli niin kuin aikaisemmin vastaavanlaisissa tilanteissa. Sinäänsä väliin tulee sopivasti noita ohijuoksujakin, niin saa Pihkan pääkopan jylläämään. :)

Pihka on ollut uudessa asunnossa sisäsiisti. Yhdet protesti pissat yksinolosta oli tehnyt törkeästi. Ennemminkin ongelmana on se, että se loikkii ruokapöydälle ja tepastelee siellä. Nää yhdet protesti pissat oli tehty niin että pöydällä oleva pöytäliinatapletti oli vedetty alas ja pissattu sen päälle. Että semmosta. :/ Muutenkin tassunjälkiä löytynyt ruokapöydältä useaan otteeseen. Ihmettelin että miten se sinne pääsee kun, tuolit ovat kiinni pöydässä. No yks päivä tietokoneella ollessani se hyppäsi paikaltaa tasaloikalla tietokonepöydälle tuijottamaan ruudulta agilityä. Pihka tykkää katsoa TV.stä mm. tennistä, snookkeria ja esteratsastusta. Tietokoneelta katsellessani agilityä sen on päästävä syylin ruuduntukkeeksi ja Kristianin ylikaveriksi Frisbeevideoita tuijottamaan.

Eldan sain hierontaan onneksi eilen ja pikkasen jumia olikin. No nyt on tikissä SM-kisoihin. :) Tänään ottaa pakotetusti vähän rennommin. ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit