Kääk!

Huomenna  matkataan SM-kisoihin Tampereelle. Molemmat koirat lähtevät nyt sitten kuitenkin matkaan, pääsee Pihkakin isoon koiratapahtumaan ja maistamaan hotellikoiran elämää. ;) Pieni kutkuttava kutina jo kiirii vatsanpohjassa. On se mieletöntä,  että saadaan osallistua SM-kisoihin. Yritetään nauttia koko tapahtumasta ja kisaamisesta. Elda tuntuisi olevan ihan kunnossa ja kiihkeänä energisenä omana itsenään. Just tuolla nujuaa Pihkan kanssa matolla. 65 rimoja ei keretty treenata, niin paljoa kuin olisin halunnut. Hyvin Elda hyppää, mutta mun täytyy vaan olla tarkkana ajoituksissa. Lauantaina joukkueradalla ollaan kolmannella kierroksella ja rataan tutustuminen oli muistaakseni kahdentoista aikoja. Makseilla joukkueradalla tuomarina Miia Laamanen. Ollaan tasan yksissä kisoissa oltu sen radoilla, että kokemus ei päätä huimaa. Yksilöissä hyppiksellä tuomarina on Katariina Virkkala, josta meillä ei mielestäni yhtään kisakokemusta ole. Finaaliradalla Alen Marekovic, jonka ratoja ollaan pariin otteeseen päästy treenaamaan. Sunnuntain rataantutustuminenkin on puolenpäivän maissa, joten ei voi vetää hotelliaamupalalla antaumuksella, että jaksaa päivän. :)

Aamusta käytiin Pihkan kanssa treenamassa RC:tä. Tarkoitus oli vetää viimeset treenit 40cm korkeella puomilla, mutta puomi olikin kasattu matalille jaloille. Oisko puomin korkeus niillä 50cm, hieman korkempi kuin muurin tolpilla. Aluksi otettii gtcg:tä ja sitten kunnon juoksuja. Ei loikkinut ja juoksi hyvin. Osumia tuli vaihdellen eri kohtiin, ja muutamia ohituksiakin alkuun ja väleihin, mutta tällä korkeudella voidaan nyt jatkaa. Pennulla tuntuu haba kasvavan ja etuosa taas leventynyt. Lihakset varmaan kasvaa tosta RC- treenistä hyvin.

Sitten otettiin lopuksi vähän 2X2-keppien sisäänmenotreeniä. Alkuun otin namilla ja naksulla, mutta namit ei Pihkalle enää kelpaa, vaan pallo sen palkan täytyy olla. Mitä avoimempi kulma sitä paremmin se haki väliin, mutta suorasta linjasta lähti tarjoamaan herkästi väärää puolta. otettiin vaan avokulmia suht läheltä ja sai itse tarjota ja miettiä. Mulla on nyt semmonen idea kepeille, että aijon käyttää sekä 2x2 keppitekniikkaa jossa sen pitää itse hoksata ja  kujaa, jossa saadaan vauhtia ja itsenäisyyttä.  avointa kujaa on juossut muutaman kerran ja ei kyllä välitä mun liikkeistä yhtään, ja juoksee suoraan hyvin läpi.

Eilen käytiin vähän tokoilemassa pitkästä pitkästä aikaa. Ei sujunut. keskittyminen ei ollut ihan parasta, ehkä uudesta ympäristöstä, kuumuudesta tai namit ei olleet tarpeeks hyviä. Mun pitää ottaa varmaan TOKOonkin superpalkaks lelu, kun tuntuu et nami ei enää oo niin huippu, vaikka muuten ahne onkin. Mä oon tosin vaan tyytyväinen että lelu on parempi palkka kuin nami agilityn kannalta. No seuraavaks pitää ottaa nakkia matkaan. Jospa me joskus saatais TOKO.ssa ALO- liikkeet kuntoon, niin siinä jo riittäs meille tavotetta kummasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit