Sujuu!

Jes! Nyt muutamat treenit ollaan saatu treenata vielä ulkopuomilla, kun kenttä ollut vielä käytössä. Me taidetaan kuitenkin olla valmiita jo siirtymään sisäpuomille, eli 60 senttiin.  Tänään ei tullut kuin yksi huti ja muuten kaikki osumat takajaloilla. :) Edellisissäkin treeneissä osumatarkkuus 80%. Tehtiin tänään myös keppien alkeita. Neljällä kepillä niin, että eka keppi suora, toka keppi hieman vinossa ja loput vinossa. Hyvin osaa hakea oikeaan väliin ja ei loikkinut vinokeppien yli. Lisäsin vielä neljä vinokeppiä ja sujui hyvin itsenäinen meno. Vedätyksellä meinasi ruveta loikkimaan vinokeppien yli, joten seuraavaksi kun treenataan keppejä vedätystreeniä kujalla, jossa ei voi loikkia yli. Hyvin kyllä suorittaa loppuun asti ja hakee kauhomista, vaikkei vielä varsinaista pujottelu liikettä joudukkaan tekemään.Hyvin tuntuu älyävän jo keppien ideaa ja menee  lelu suussa jo niitä keppejä toiseen suuntaan ja esittelee mulle osaamistaan. :D

Sai taas lisätsemppiä noihin juksukontakteihin koska maajoukkuekarsinnoissakin juoksukontaktit tuntu olevan kutaa. :) Muutenkin tuntuu että on hyvä tehdä Pihkan kanssa tollasia yksittäisen asioiden treenamisia, koska se saa paljon palkkaa ja into pysyy tapissa. Ratatreeniä se ei mielestäni ole vielä valmis tekemään, joten jätetään ne kokonaan odottelemaan syksylle. Osaa periaatteessa kyllä paljon jo yksittäisiä tekniikoita, ei siis tietystikkään lähellekkään kaikkea, mutta ikäisekseen. Ihan perus käteentulotreeniä pitää ruveta taas ottamaan jossain vaiheessa, kun tuntuu valikoivan aika itsenäisesti noita esteitä. Loppukesästä ruvetaan taas muistelemaan sitä keinun kolkuttelua, mutta nyt vedetään pääpaino noissa juoksukontakteissa ja lyhyempään juoksutreeniin voi sitten sisällyttää jonkun pikku keppitreenin tai vastaavan.

Eldan kanssa tehtiin ratapätkiä joissa putkijarrua, sivuirtoamista ja okseria sekä vedätystä ja jättäytymistä kontaktiesteillä. Eldan kanssa homma toimi myös kivasti. Eikun Agirotua kohti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit