Juhannuksen viettoon

Tänään käytiin molempien kanssa treenaamassa. Alkuun Pihkan kanssa rc-treeniä 50 cm korkealla puomilla. Välillä meinaa loikata ja olen nyt ottanut heti perästä paikaltalähtöjä varmoista osumakohdista, jotta tajuis ettei loikita. Kohtuullisesti tulee myös niitä osumia ja pääasiassa takajaloilla. Varmaan joudutaan treenamaan jonkin aikaa tollakorkeudella. SM- kisoista ostamani vinkupallot tuntuvat olevan Pihkan mieleen. Pystyy helpommin pitämään puhtaanakin, kun nuo tennispallot tuppaavat hiekkakentällä likaantuvan kovasti.

Välissä treenasin Eldan kanssa ratapätkiä sisältyen kontakteja, okserinkäänyymisiä, putkipuomierottelua ja vaikeita keppikulmia. Homma sujui kun tanssi. :)

Loppuun otin vielä Pihkan kanssa kujan juoksua. Olen nyt kerran viikkoon sisällyttänyt rc-treenien yhteyteen keppitreeniä. Tarkoitus on opettaa kepit sekä kujaa että 2x2 metodia käyttäen. Nyt oon muutamat kerrat treenattu ekan keppivälin tarjoamista ja nyt sisällytin ekan keppivälin kujalle, niin että eka väli suora ja muutoin kuja sen verta kapea että just mahtuu juoksemaan, niin ettei tarvi tehdä pujotteluliikettä. Tuntuu ainakin toimivan. Hyvin haki oikeaan väliin ja kujan meni loppuun asti, vaikka tein erilaisia lähestymisiä ja häiriöitä.

 Huomenna koirat jää hoitoon ja me lähdetään juhannuksen viettoon Keurulle Juhannuskonferenssiin. Ihanaa nähdä paljon ystäviä ja tuttuja, joita ei ole nähnyt aikoihin. Kristian jo sanoi, että mitenkähän mä kestän olla erossa koirista, kun en ole pitkään aikaan ollut. Oikeastaan Pihka ei ole päivää pitempää vielä hoidossa ollutkaan, joten hyvää tekee sille ja luulen että mullekkin. ;D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit