Tavoitteiden toteutumiset 2013 ja uusien asettamista vuodelle 2014

Kävin katsomassa noista aikaisemmista teksteistä Vuoden 2013 tavoitteet. Nyt sitten tarkastelenkin niiden toteutumista.

- SM 2013  kisoja varten saatiin nollat kasaan. Joukkue radalta SM kisoissa kieltovitonen ja yksilökisasta hyvä hyllyrata. Hyvää kokemusta isoista kisoista, vaikka pikku virheet kismittikin. Nuori koira kuitenkin toimi ja oli normaali isossakin hässäkässä, joten siihen jos johonkin olen tyytyväinen, koska minuahan jännitti, todella jännitti, mutta olen tottunut sitä sietämään ja saan siitä tietynlaista lisäpontta. Jos minua ei jännittäisi, olisi jokin pahasti pielessä. ;)Tämän lisäksi kerättiin syksyllä vielä SM 2014 nollat kasaan. :) Sitä myöten siis varmuutta jonkin verran nollienkin tekoon. nyt ollaankin kisatauolla.

- Agirotu jäi meiltä rotukisan osalta täysin pois. Ei ollut kiinnostusta, joten ei kiinnostanut kysellä joukkuetta plus, että olin tuolloin töissä. Yksilöpäivänä olin ja meillä ei Eldan kanssa ihan putkeen mennyt. :/ Puomilta karkailuaa ainakin muistaakseni.

- Taipumuskokeet jäi kun ei jälkeä ehditty/ viitsitty/ osattu tehdä.

- Mh- kuvaus tai luonnetestikin jäi suorittamatta, kun keskityttiin kisaamiseen ja syksyllä tuli tämä penneli. No mutta toisaalta en usko että sen siirtyminen oli pahasta, koska nyt rupeaa vasta tuntumaan, että Elda on aikuinen ja testikin sitä myöten ajankohtainen.

- Pentuhaaveet saavutettiin, tosin yhdistelmä vaihtui... Nyt meillä on Pihka pihkura, jonka kanssa opetellaan yhteiseloa ja harrastuksia.



Vuoden 2014 tavoitteet:
 
- Agilityvalion arvon saavuttaminen Eldalle (titteli vidaan ottaa vastaan aikaisintaan muistaakseni joskus maaliskuun lopulla)

- Hyppysertin saavuttaminen ja hyppyvaliokellon aikaan laittaminen Eldalla (Hyppyradat meillä huonompia, joten niistä parempia)

-Keväällä kunnon kohotuskuuri, jotta ollaan iskussa SM kisoissa Eldan kanssa(viime vuonna Eldan sekä minunkin kuntokäyrä osu aika kohdilleen, hyppäsi 65 rimat upeasti SM kisoissa)

 - Tulla paremmiksi ja varmemmiksi yhteisessä tekemisessä agilityn osalta (Elda)

- Ongelmakohtiin pureutuminen ja niiden selättäminen agilityssä (Elda)

- Eldan kepit nopeemmiksi projekti!

 - Voittorata Eldan kanssa! Kakkossijoja on, mutta voitto uupuu.

 - Pihkan kouluttaminen hyväksi agiliitäjäksi ja tokokoiran aluksi

- Juoksukontaktien opettaminen molemmille koirille ja onnistuminen siinä
  
-  MH- luonnekuvaus keväällä Eldalle

-  Pihkalle terveystutkimukset

- Pihkan kanssa näyttelyihin

Tämmöset tuli mieleen tällä erää, lisäilen myöhemmin jos vielä jotain tulee mieleen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit