183, 662

Mistäköhän tässä oikein aloittaisi....

 No aloitetaan vaikka niistä Sm kisoista. Viikko enää niihin karkeloihin ja muo jännittää jo nyt. Tää on ainakin toistaseks sellasta positiivista jännitystä. Jos muo ei jännittäis niin sitten olisi jokin pahasti pielessä. Itseäni sen verran olen oppinut kaikenlaisten erilaisten kisaamisten myötä. :D Valmistautuminen on sujunu niinkuin pitää. On hirveästi asioita mitä ei vielä osata, mutta katsotaan mihin tämänhetkiset taidot yltävät. Enää ei kerkeä kovin kummoisia ihmeitä tekemään. Pyörityksiä en edellenkään osaa, tai tunnen itseni niissä kovin epävarmaksi. Tarvisin niihin semmoista ulkopuolisen silmää sanomaan että mitä teen oikein ja mikä menee pieleen. Taidetaan siis pitäytyä niissä niistoissa, ellei jotain suurta valaistumista ehdi vielä tulla moiseen "tönötysohjaukseen".

Joukkuekisassa startataan numerolla 183. Eldan kanssa startataan tokana meidän joukkueessa. Kakkosena on kyllä hyvä lähteä. :) Yksilökisassa startataankin vasta seitsemänneksi viimeisenä numerolla 662. Koirakkojahan oli 230 kappaletta. No, vielä pahempi lähtöpaikka ois ollu viiden ensimmäisen joukossa. ;) Mie ootan niin kovasti. meidän ensimmäiset isot kisat. Jihaa!

Keskiviikkona oltiin kisaamassa oman seuran kisoissa. Ensimmäiseltä radalta ihan kelposuoritus, jolla irtosi kakkospalli. Harmittaa kun voitto jäi taas. :/ Alku oli kovin hidas. Elda ei koonnu yhtään toiselle esteelle jolloin siihen tuli melkonen kaarratus. Kaippa sillä kiilui silmissä se edessä oleva houkutinpuomi. Normaalisti samaalla ohjauksella reagoi hyvin. elda oli sitten hieman tympääntynyttä siinä kun ei saanutkaan painella suoraan joten kuului muutamat räyh, räyh, jotka kuluttivat tottakai aikaa. Siitä eteenpäin meno tuntui kuitenkin semmoiselta perushyvältä. A:lta tosin ennakoi hieman vapautuksessa ja meikäläinenkin vedätti ihan täpöllä siinä.

Toka rata olikin semmoinen kauhistus meille. En löytänyt mitään järkevää ohjausta, mitä me oikeasti osattais. Varsinkin kun mulla taitaa olla jonkinmoinen muurikammo... Siihen alkuun sitten tuhrautui aikaa rataantutustuessa, enkä sitten ehtinyt kauheasti pohtia muita kohtia. Lähdettiin jo tokana joten ei jäänyt kauheasti tutustumisen jälkeen aikaa miettiä mitä oikein käytän siinä alussa. No pipariksihan se suorastaan meni jo heti alkumetreillä. Otettiin sitten koko rata  kunnon kontakti pysäytyksillä, ja sain puomillekkin kunnon vedätyspysäytyksen. Ja Elda kesti. :) Kontakteista jäi siis siinä mielessä hyvä mieli Sm kisoja ajatellen, vaikka muuten rata oli täys skatastrofi meidän osalta. Pysäytyskontaktit teki mulle sen että mulla oli kamalat rytmitysongelmat kokoajan ja ohjaaminen nyt muutenkin oli kamalaa, kun keskityin vaan niihin kontakteihin. No radalta ei tullutkaan kuin se yksi nolla. Lohduttaa, että taisi se rata olla muillekkin vaikea.

Äsken käytiin treenailemass eldan kanssa kaikenlaista mm. puomilla jättäytymistä ja huonosta kulmasta  puomilöle tuloa sekä  okseria yhditettynä pikku radanpätkiin.. Treenattiin okserilla valssia, törkkäisyä, takaaleikkausta, sokkaria ja vedätystä. Ihan mukavasti sujui. kerran taisi tulla alas, kun mun sokkari oli pahasti myöhässä.

Viimeisenä harmillisena asiana tulee pentuhaaveisiin muutama askel taaksepäin. Suunnitelmat meneekin pikkasen taas uusiks. :( Harmittaa niin kovasti, mutta ehkä näin oli sitten tarkoitus....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit