Hiphei!

Sunnuntaina käytiin tovin tauon jälkeen taas kisaamassa kolmen radan verran Kotkassa. Oli aivan järkyttävän hiostava ilma. eldaa kävin uittamassa paskaojissa, jottei tuo ihan läkähtyisi.

Ensimmäisenä oli agirata ja esteet 55. Päästiin painattaa ihan sikakovaa. Nähtävästi 65 esteillä treenaaminen on tuottanut tulosta myös vauhtiin. Mäkin sain ihan kunnolla pistää jalkaa toisen eteen, että ehin paikasta toiseen ajoissa. Rata tuntu tosi hyvältä,  hyvät ohjausvalinnat, ajotukset napissa, Elda tikissä, kontaktit hyvät, mutta nopeat ja siis kaikinpuolin mielestäni meidän paras rata ikinä. Videota ei ole, joten  en tiedä näyttikö se siltä, miltä se tuntu, mutta heti tuli monilta kommenttia, että oli tosi sujuva rata. Ja oltiin siis kakkosia (2/40) ja saatiin meidän toka A-sertimme! :)Meitä ennen oli ainoastaa Pirjo Yli-Juuti ja Grim. Hävittiin niille vajaa kaks sekkaa, joka agissa on paljon, mutta kun yleensä jäädään noille kärkityypeille se neljä sekkaa, niin täytyyhän se meidän rata aika kova suoritus olla. Kouvolalla oli muutenkin sillä radalla hyvä edustus 2-4 sijoilla. :) Meidän kolmosvoiton meni pilaamaa Grim. :D

Toisena ratana oli hyppäri. Rata oli semmoi perusvarma, ajotukset ei ihan niin napissa mun ohjaamisissa ja Elda ei kulkenut samaa tahtia, kuin ekalla radalla. Sai oikeen puskea sinne putkeen sitä, että se menee. Alku oli semmoi tylsä, missä vietiin heti kaikki vauhti koiralta. Semmoset lähöt ei oo Eldalle parhaimpii, koska tuntuu ettei se pääse kunnolla missään vaiheessa vauhtiin. Sijoitus taisi olla siinä yhdeksäs. Tupla nolla kuiteski, joka kertoo siitä että meillehän rupee tulee jotain varmuuttakin.

Kolmannella agiradalla oli tosi kivasti vauhtia, johtui varmaan siitä että koira pääsi heti alusta tykittämään pätkän suoraan. Rata oli muuten tosi hyvä, paitsi tuli leijeröityä yks este.  Siis me LEIJERÖITIIN, täh! Tämä ei ollut tarkoitus, vaan piti tehdä niisto, josta ohjaus putkipuomierotteluun. (Tarkoituksena siis putki) No Elda lukitsikin putken jo siinä vaiheessa kun lähetin sen takaakiertoon. Olin vähän myöhässä ohjauksessa ja nimi jäi sanomatta, niin putkessahan se oli.  Mulla oli itselläkin varmaan ajatukset jo putkeen törkkäisyssa. ;) Siinä sitten muutama syvään hengittely ja kokoaminen, jonka jälkeen jatkettiin rata loppuun.

Taitaa olla niin ettei myö mennä maajoukkueen karsintoihin. Meiltähän puuttuu se voitto nolla. En rupee yrittämään sitä yrittämällä, koska meidän päätavote oli päästä noihin Sm-kisoihin. Muutenkaan, eihän meillä ole minkään näköisiä mahdollisuuksia pärjätä siellä, mutta saisihan niistä tosi hyvää kisakokemusta isommista kisoista. No tulee jos on tullakseen. Muutenkin meitä oottais siellä Seinäjoella varmaan joku telttamajotus, kun kaikki yöpymispaikat ovat  jo menneet. :D

Tänään Elda pääsi Ninalle hierontaan. Keräilin taas "hyvän omistajan pisteitä" koiransa huolehtimisesta. ;D Ajatuksena oli huollattaa kerran ennen meidän kauden päätavoitetta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit