Hiomista ja viilaamista


  Eldan teki majan.


Tänään oltiin Heli Nuorivuoren koulutuksessa. painiskelin taas jonkin verran sen rytmityksen kanssa. Se on Eldan kanssa niin pienestä kiinni. vauhtia on kun osaan rytmittää, mutta vauhtia ei ole jos olen ohjauksessa  ajoissa tai myöhässä. ärsytti ihan ihan völillä oma kökköys.

Rimoja tuo koira taas vähän räiski menemään. mä rupeen epäilemään jo että vika on tuossa hallissa, kun ei tuo meinaa jaksaa keskittyä niihin rimanylityksiin. Se ei ihan hirveesti tänään kestänyt vedätystä, vaikka sitä nimenomaan ollaan käyty treenailees. Kontaktit, putkipuomierottelu, kepeillä sivuirtoominen ja  putkijarru sujuivat aika kivasti. :)

Tänään oli sellaisten pikkuasioiden viilaamispäivä. Keskityttiin osa-alueisiin missä on viilaamisen varaa, missä hävitään aikaa, koska Sm-kisoissa jokainen kymmenys ja sadasosakin on huisin tärkeä.

Jos jossain Elda jää ajassa muille niin ainakin noissa niistoissa ja pyörityksissä missä koira hyppää siivekkeen ympäri. Vauhti ei säily niissä millään ja ei edes lähtenyt kovin innokkaasti kiihdyttämään niiden jälkeen. Tuo on osaltaan varmasti myös rakenne kysymys ja koko kysymys. Se on  siis vaikea hyppy toteuttaa Eldalle korkeilla rimoilla.  Elda ei kykene säilyttämään niissä vauhtia varsinkin kun sen pitää hypätä ne tosi nuolemalla. jos se edes vähän kaarrattaisin niin vauhtikin pysyisi parempana, mutta kun ei kaarrata niin ei sitten yhtään. Läksyksi saatiinkin pyrittämisiä ja niistoja,  palkkausta kiihdyttäen omaa liikettä ja että palkka ei tipahda nenän eteen, vaa heitän sen eteen, että Elda lähtee kiihdyttämään.

Toinen meidän heikkous nousi esiin putkelta tuleviin takaakiertoihin. Elda ei juokse täysiä takaakiertoon vaan himmaa putkesta tultua, eikä mun ajoittamisessakaan kehumista ole. Siihen siis valmista palkkausta ja sen vahvistamista.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit