Kisakausi korkattu

Avattiin yllättäen jo viime viikonloppuna kisakautemme Katin kisoissa. Menin molempien kanssa kaksi rataa. Eldalle tuplanolla. Agiradalla hieman pelastelun kautta, mutta hyppyrata oli ihan kelposuoritus.

Pihkan kanssa oli jännää kokeilla kisaamista tauon jälkeen. Meininki oli hyvä. Ekan radan se lepakoi aika urakalla, mutta kyllä se sitten muutaman esteen jälkeen aina palasi sinne ohjaukseenkin. Toinen rata oli kelpomenoa yleisesti. Vähän yllättäen Pihka juoksi ensin keinusta ohi. Tultiin kovalla vauhdilla putkesta ja minimi etäisyydellä keinulle. Yllätyin kyllä, mutta muiden ratoja katsellessa kyseisiä virheitä tuli muillekin. Ehkä keinu tuli jotenkin yllättäen koirille siinä vauhdissa. Toisaalta voisihan sitä keinuakin joskus treenata. Juniorin kanssakun tuo treenattavien asioiden määrä ei onneksi hetkessä lopu. :D Aijjai Puomilta tuli toinen vitonen alastulolta. Ei ole kisoissa pahemmin tullut, mutta toisaalta eipä olla kunnon puomitreeniäkään tehty useampaan kuukauteen joten rutiini on kateissa. Eilen käytiin korjaamassa ja alkuun osumat olivat ylhäällä, mutta osumat parani paranemistaan kun saatiin taas hommaan rutiini. Pihkan keppeihin kisoissa olen erityisen tyytyväinen ja niitä nyt viimeaikoina ollaankin treenailtu. Molemmilla radoilla vaikeat keppikulmat ja päättymiset vielä seinäänpäin ja juniori suoritti ne kyllä papukaijamerkin arvoisesti :)

Kevään treenikuvioista sen verran, että päätin pitää oman seuran treeneissä vain yhden ryhmätreenipaikan sillä treenataan kevät Pihkan kanssa Elina Jänesniemen opeissa Kiva-areenalla. Jotta läksyillekin jää aikaa niin en nähnyt tarpeellisena pitää kahta ryhmätreenipaikkaa, sillä voin Eldan treenien aikaan tehdä Pihkan kanssa itsenäisesti omatoimitreeniä kun meillä muutenkin yökyöpeliryhmä ja muutkin kentät vapautuvat. Elinan treeneistä ollaan kyllä Pihkan kanssa hirmu innoissaan. Tehtiin jo joululomien aikaan Elinan antamia läksyjä ja tuntui on ollut huikeeta nähdä positiivisia tuloksia. Mahtavaa kun ollaan viimein löydetty koutsi joka ymmärtää meitä. Nyt on taas treeni-into huipussaan. Omassa kuplassa on niin huikeaa olla,

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit