Siirry pääsisältöön

Pihkalla synttärit

Rakas riiviöni täyttää tänään jo kolme vuotta. Onnea Pikkelssille! Suloisista suloisin pentu ja nyt jo aikuinen. Tai no, mieleltään tuolla on edelleen pennun elkeet :DPari viikkoa sitten Pihka pääsi ensimmäistä kertaa testaamaan laiturilta hyppäämistä veteen. No eipä tarvinnut houkutella. Olihan se nyt kauhea kiire, ettei Elda saa vaan sitä keppiä. :D Pihka tuo kiitettävästi kepin aina vielä käteen asti. Toisin kun Elda tiputtaa sen tohkeuksissaan matkalle.


Kommentit

  1. Kiva kuulla Pihkan, ylipäätään perron hyvästi menneestä testistä! En voinut olla huomaamatta pentusuunnitelmia, kerrotko niistä haaveista lisää. Olisi myös kiva kuulla Pihkan suvusta näin pentuhaaveiden yhteydessä. :) T hyvin utelias perron etsijä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko