Siirry pääsisältöön

Uusivuosi 2016

Eilen kyllä paukkui meidän pihapiirissä enemmänkin. Näin uusina rivitaloasukkeina voi todeta, että meteliä on uutenavuotena enemmän kuin kerrostalossa. Kai vähän riippuu missä asuu, mutta nyt tuntui että raketteja paukkui joka puolelta ja joka seinustalta. Välillä tuntui että ihan ikkunan alta. Eldasta kyllä huomasi ahdistuksen ja pelon. Se kyhnötti alkuillan sohvalla minun kyljessä kiinni ja kun pauke vain yltyi ja yltyi se siirtyi tietokonepöydän alle. Elda oli aika levoton ja jopa muutamaan otteeseen tärisi ja läähätti. Seuraavana uutenavuotena täytyy hankkia sille jotain droppia jos tässä kämpässä meinataa uuttavuotta jatkossa viettää. Harmillista on myös se, että useampana päivänä jo uuttavuotta ennen on illasta paukauteltu yksittäisiä paukkuja lähialueilla. :( Onneksi minulla sattui alkuviikosta olemaan iltavuoroja, joten päästiin hallille treenailemaan päiväsaikaan ja lenkitkin hoituivat siinä samassa.

 Pihkalla ei uusi vuosi paljoa paina. Normaaliin tapaan kiusasi Kristiania sohvalla ja kirputti korvannipukasta ja röhnöttiKrimmun päällä kun yritettiin lätkää seurata. :D Muutama paukku jotka tuli ikkunan alta sai Pihkan häntä pystyssä vahtihaukkumaan ja se halusi kovasti mennä ikkunaan tutkimaan äänen lähdettä. Onneksi Pikkelssi ei ole ottanut mallia Eldan ahdistuneisuudesta. Olin huomaavinani oikeastaan, että se pikkasen kiusasi Eldaa kun sillä oli herkkätila. Pihka Tuijotteli ja luimi Eldalle ärsyttääkseen, mutta Elda ei paljon välittänyt Pihkan touhuista, joten ei Pihkakaan päässyt pomppimaan kukkona tunkiolle. Käytettiin Pihkaa kympin maissa pikapikaa vielä iltapissallakin, eikä ollut ulkona moksiskaan raketeista.

Sitten niihin tulevan vuoden tavoitteisiin.

Oikeastaan suurin unelma ja tavoite on saada molemmille kerättyä arvokisanollat kasaan ja päästä kisaamaan sinne kummankin koiran kanssa. Saa nähdä riittääkö paukut. Eldalla vaikeinta on saada se voittonolla kun taas Pihkalla ne tuplanollat. Varsinkin kun nyt uutena vaatimuksena karsintoihin tuli kaksi tuplanollaa. Saa nähdä ehditäänkö, mutta olisihan se huippua. Ensin pitää oikeastaan päästä noihin tavoitteisiin, jotta voi asettaa uusia tavoitteita, joten tavoitteen saa jäädä tältä erää tuohon. Nyt olisi karsinnat vielä täällä Turussa niin kisaaminen kahden koiran kanssa eri säkäluokissa olisi helpompaa kuin normaalisti, kun voisi helposti jättää toisen kotiin aina lepäilemään ym.

Tulevan vuoden suunnitelmista:

Agilityn koutsaamista jatkan samaan tapaan kuin syksyllä, eli Suvin kanssa vedetään puoliksi ryhmää. Meillä on kyllä niin huippu hieno ryhmä, ettei siitä pystyisi edes luopumaan. Tykännyt olen kyllä kovasti kouluttaa. Niin hienoja kehityskaaria jo ihan syksyn aikana.

Itse ilmoittaudun fysikkatreeneihin, jotka pidetään kerta viikkoa.

Jampan tiimissä jatketaa viikkokoulutuksissa, koska se on todettu meille hyväksi tiimiksi. :)

Lisäksi ilmoittauduin Pihkan kanssa neljäksi kerraksi Sonja Paavolan koulutuksiin. Päästään siis tekemään vähän taas vieraiden silmien alla hommia isolla kentällä ja muutenkin päästään samalla hyödyntämään naapuriseuran eknttää ja niitä Pihkalle outoja keppejä.

Keväällä olisi tarkoitus myös kisata enemmän ku9in syksyllä kun nyt minullakin on paremmin viikonloput vapaana. Pihkalla starttaakin loppiaisena jo vuoden ensimmäisissä kisoissa vantaalla. Innolla jo odotan päästä tosihommiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…