SM-kooste

Olipahan kivaa taas olla isoissa kisoissa! Huomaa, että tälleen kolmatta kertaa SM-kisoissa jännitys ei ollut läheskään niin sietämätöntä kuin ensimäisissä SM-kisoissa. :) Pystyttiin kyllä nauttimaan.
 Eldan kansa perjantaina vetästiin todella magea rata. Sijoituttiin 8/157. Aika hurjaa pikku maksilta bortsujen seassa. Monta maajoukkuetason koirakkoa jäi  meidän taakse. :) Rata tuntui kyllä kerrassaan hyvältä ja kaikki meni aika nappiin. Otettiin tietty kontaktit todella kunnolla, mutta luultavasti niin otti kaikki muutkin kun kyseessä oli perjantai kisa. Meillä oli kyllä semmonen flow vaihde päällä. Tuntui ainakin meidän parhaalta menolta tähän mennessä. Rytmityskin toimi just eikä melkein. Tämä rata oli ainut joka ei tullut videoitua. Ehkä ihan hyvä, niin ei voi tirkistellä tuliko siellä jotain pikkuvirheitä kumminkin.
Maksien perjantain tulokset
 Elda lentää ja huutaa. ;)


Pihkankin kanssa käytiin perjantaina juoksemassa yksi agirata. No mehän mentiin loppusuoralle asti nollana kunnes kepeiltä vitonen. Rata oli kyllä aivan kamalaa menoa. Mikään kohta ei menny sujuvasti vaan jokainen kaarre levähti ja kunnolla. Oli suorastaan ihme, että edes selviydyttiin puhtain paperein kepeille asti. Yhteinen sävel oli vähän hakusessa. Oli siinä kuitenkin hyvääkin. Pihka meni kuitenkin ensimmäistä kertaa näin isoissa karkeloissa.


  Pihka perjantai
Lauantain joukkueradoilla molempien kanssa oli hyvä meininkin. Eldan osalta radan suorituksella ei ollut merkitystä, koska joukkueen tulos hylätystä oli jo selvillä ennen meidän starttia. Suunnitelma Eldan kanssa olikin vetää joukkuefinaalissa täysiä varmistelematta ja vedättää kunnolla loppusuoran puomilla ja kokeilla kestääkö Eldan polla. No eihän sillä kestänyt. Tuli läpi ja oikein loikkasi. Siinä mielessä onni, että mulla oli mahdollisuus palauttaa se sinne puomille kun tuloksellamme ei ollut joukkueen osalta merkitystä. Hieman toki kaiveli se, että olisi ollut hienoa päästä vertaamaan Eldan aikaa joukkueradalla kun meno tuntui niin hyvältä, vaikka yksi rima räpsähtikin matkalla.

 Elda joukkuerata

Pihkan kanssa meno tuntui jo ihan erilaiselta kuin perjantaina. homma toimi ja mulla oli kiire ja paniikki. Kepeille sitten yliohjasin sen typerästi ja siinä sitten meni omat pasmat sekaisin ja unohdin kuules radan hetkeksi. Ihan käsittämätöntä. Aikaisemmin ei ole kilpailuissa näin käynyt, mutta kai se kertoo kuinka helisemässä mä oon ton Pihkan kanssa. Se kyllä pinko todella kovaa. Puomille ei tosin osunut kuin yksi jalka. Vaikka mokasinkin niin olen todella tyytyväinen ja odottavainen tulevaisuuteen, sillä Pihka kulki hienosti. Vauhdista homma ei jää ainakaan kiinni. Katsotaan josko ens vuonna Pihkakin pääsis  tykittämään myös yksilö SM:in puolelle. Nyt kuitenkin se sai todella arvokasta kokemusta isoista kekkereistä tulevaisuutta ajatellen.

Kengurulla vähän kyseenalainen tekniikka keinulla :D

Silakka <3

 Pihkan joukkuerata

 No sitten Eldan yksilö rataan. Rata oli muutaman kohdan osalta kinkkinen, mutta todellakin meille suoritettavissa oleva rata. Finaaliin olisi kuitenkin saattanut päästä nopealla vitostuloksellakin. Makseissa kun nollia ei tullut sitä viittäkymmentäkään karsintaradalta. Ärsyttävä virhe joka lähti muuria edeltävältä kierreputkelta. Nimenomaan rataantutustumisessa tiedostin, että huuda heti Elda kun se on siellä putkessa. Jostain syystä itse ratasuorituksessa en sitä kuitenkaan tee vaan lähden ensin juoksemaan ja huudan vasta sitten Elda. No putkihan menee pitkäksi ja Elda tulee siten muurille paskassa kulmassa. Joudun pitämään muurin merkkausta aivan liian kauan päällä, jottei Elda ajaudu koko muurista ohi. No seuraavan esteen ohjaus on sitä myöten myöhässä ja kun muutenkin muuri syötti takaakiertoon niin sinnehän se meni. Itseäni voin vaan syttää tästä virheestä. Yksi rimakin tuli kulmassa virheen jälkeen, mutta Elda joutui hakemaan vauhdin uudestaan tyhjästä ja minä rytmityksen.. Realistista olisi ollut olla jopa 15 sakissa, mitä noita aikoja katselin ja vertasin perjantain menoon. Elda kulki ja tekeminen tuntui hyvälle, mutta tälläista on agility. Eldalle on muuten tullut joku lisävaihde kepeille. :) Meille jäi nyt sopivasti onnistumisen nälkää maajoukkuekarsintoihin. Perjantain onnistuminen antoi jo osaltaan hyvää itsetuntoa Jyväskylää ajatellen. Kun vedetään täysiä ja kaikki palikat natsaa ni me kyetään vaikka ja mihin. :) Kyllä me osataan!
Kaikin puolin voi antaa Oululle pointsit hienosti järjestetyistä kisoisa. Kisapaikka oli todella hyvä. Alusta toimi, oli nopea, muttei liukas. Katsomotilaakin oli järjestetty. Muutenkin tuntuu, että kaikki toimi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Agilityn SM-kisat