Siirry pääsisältöön

Taas voitto! :)

Oltiin Heinolassa äitienpäivän vietossa ja samalla sitten siellä kisaamassa. Pihkan kanssa kisattiin lauantaina ja Eldan kanssa sunnuntaina. Pihkan kanssa ajoittain hyvääkin menoa ja osattiin monta vaikeaa kohtaa. Puomit oli hienot ja nyt osattiin jatkotkin vaikkei olleetkaan mitään helppoja. :) Parilla radalla kepit onnistu ja parilla ei. Sisään kyllä köydettiin, mutta yhdellä radalla Pihka ei kestänytkään persjättöä kepeillä jonka tietty aloitin Eldamaiseen tapaan superaikaisin ja Pihka sujahtikin yhtä väliä liika aikaisin pois. Homman nimi oli yleisestikin ehkä se, että Hyllyn jälkeen homma rentoutui ja osattiin tehdä ihan hienoakin rataa.

Eldan kanssa voitettiin toka rata. Ensimmäisellä radalla jouduin palauttamaan puomille ja sitä myöten rata loppu siihen. Eldalla oli aika sikailu meininki. En ees muista milloin viimeks se ois tolleen törkeenä loikannu puomilta. Elda tuli kyllä sen voittoradankin ihan läpi kontakteilta. A-esteellä loikkas 90astetta sivuun kun jättäydyin, mutta etutassut onneksi osuivat kontaktille. Hetken jäin miettimään palautanko, mutta jatkettiin sitten. Voitto siltä radalta siis. :)

Kolmas rata oli ainoa joka tuli videolle. Siinä Elda otti kontaktit jo ihan kivasti ja kuunteli vapautusta, vaikk hiipikin kontaktin alastuloilla. :/ ERityisen tyytyväinen olen putki-A erotteluun kun ne kontaktiesteet tuntuu olevan usein aika vaikea löytää kun putket imee. Lopussa todella typerä virhe, kun otin Eldan liiankin voimakkaasti haltuun ja sain sen jo väärään putkeen kun varoin puomin edessä olevaa estettä. Hyvä rata muutoin. Viimenen hyppyrata oli vaikea ja ei mekään sitä hallittu.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…