Taas voitto! :)

Oltiin Heinolassa äitienpäivän vietossa ja samalla sitten siellä kisaamassa. Pihkan kanssa kisattiin lauantaina ja Eldan kanssa sunnuntaina. Pihkan kanssa ajoittain hyvääkin menoa ja osattiin monta vaikeaa kohtaa. Puomit oli hienot ja nyt osattiin jatkotkin vaikkei olleetkaan mitään helppoja. :) Parilla radalla kepit onnistu ja parilla ei. Sisään kyllä köydettiin, mutta yhdellä radalla Pihka ei kestänytkään persjättöä kepeillä jonka tietty aloitin Eldamaiseen tapaan superaikaisin ja Pihka sujahtikin yhtä väliä liika aikaisin pois. Homman nimi oli yleisestikin ehkä se, että Hyllyn jälkeen homma rentoutui ja osattiin tehdä ihan hienoakin rataa.

Eldan kanssa voitettiin toka rata. Ensimmäisellä radalla jouduin palauttamaan puomille ja sitä myöten rata loppu siihen. Eldalla oli aika sikailu meininki. En ees muista milloin viimeks se ois tolleen törkeenä loikannu puomilta. Elda tuli kyllä sen voittoradankin ihan läpi kontakteilta. A-esteellä loikkas 90astetta sivuun kun jättäydyin, mutta etutassut onneksi osuivat kontaktille. Hetken jäin miettimään palautanko, mutta jatkettiin sitten. Voitto siltä radalta siis. :)

Kolmas rata oli ainoa joka tuli videolle. Siinä Elda otti kontaktit jo ihan kivasti ja kuunteli vapautusta, vaikk hiipikin kontaktin alastuloilla. :/ ERityisen tyytyväinen olen putki-A erotteluun kun ne kontaktiesteet tuntuu olevan usein aika vaikea löytää kun putket imee. Lopussa todella typerä virhe, kun otin Eldan liiankin voimakkaasti haltuun ja sain sen jo väärään putkeen kun varoin puomin edessä olevaa estettä. Hyvä rata muutoin. Viimenen hyppyrata oli vaikea ja ei mekään sitä hallittu.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Agilityn SM-kisat