Siirry pääsisältöön

Eldan kanssa Niinun treeneissä


Eilen oli valmennusryhmätreenit Eldan kanssa. Rata oli aika kiva ja siinä oli meille sellasia kohtia joita tulee harvemmin treenattua, kuten noi pospäinkäännökset. Alkuun oma meno oli vähän kankeaa ja lössähtänyttä, kun oltiin viimeisiä ja siten myös odoteltu aika pitkä tovi. Kyllä se munkin kone onneksi lähti hetken päästä käyntiin. Elda liukastui yhdessä kohtaa todella pahasti suoraan naamalleen. (Sitä ei ole tuossa videolla.) Itse en siinä kohtaa tilannetta nähnyt kun käännyin samaan aikaan jaakotuksessa, mutta videolta kun katsoin niin jalat lähti suoraan alta ja kauhea tömähdys oikein kuului. :( Toivottavasti ei aiheudu mitään pahempia jumeja tuosta, kun tarkotus on viedä fyssärille vasta toukokuun lopussa ennen SM-kisoja.  Loppuun halusin kokeilla vielä sitä viskileikkausta, vaikka kyseiseen kohtaan meillä toimi oikein hyvin pakkovalssijaakotus. En ole itsekseni kokeillessamme saanut sitä Eldankanssa toimivaan tai jos toimii, niinon todella hidas. Pihkan kanssa kyseisessä ohjauksessa ei ole  mitään ongelmaa. Se lähtee ja kääntyy sillä tosi kivasti. No ei me saatu sitä tuossakaan oikein toimivaksi. Minulle on todella vaikeaa sipsuttaa ja rytmittää Eldan kanssa siihen kun sillä menee ponnistustilanteessa enemmän aikaa ja Elda taas ei siedä leikkauta kun se tulee niin lähellä sitä.

Pihkan kanssa testattiin rataa koulutuksen jälkeen kun saatiin jättää se paikoilleen. Yllättävän hyvin sen kanssa meni. Molemmat vaihkeahkot kepit se haki kivasti ja kepitti itsenäiset kepit hyvin loppuun, mutta jäi ihmettelemään keppien päässä kun palkka ei lentänytkään eteen. :D Ei nähtävästi olla siis tehty itsenäisiä keppejä pahemmin radan osana. Pihkalla oli vähän sellasia hassuja keksintöjä siellä radalla ja korvat eivät olleet ihan taas mukana kun niitä putkia piti tarjota. :D Ekojen keppien jälkeiselle esteelle valssatessa Pihka lähtikin ihan hassusti hakemaan putkea, ehkä oma tökkäsy ei tarvi olla Pihkan kanssa niin voimakas kuin Eldan kanssa. Vähän samanlainen tilanne tuli toisella puolellakin rataa. Muuten kyllä kivasti luki poispäinkäännökset, takaaleikkaukse ja viskin.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…