Siirry pääsisältöön

Jaksaa, jaksaa!

"Rautareiden" treeneistä ensin. Olen pysynyt herkkulakossa! Karkit on vaihdettu hedelmiin ja silleen. Pahin makeanaddiktin pahantuulisuus on jo takana päin ja sisulla jatketaan. Oma olokin on paljon parempi ja normaali ruoka maistuu nyt todella hyvälle. :)

Treeniohjelmaa on tullut tunnollisesti suoritettua. Välillä kulkee ja välillä vähän tukkoista. Oon koittanut myös panostaa edes vähän venyttelyyn treenaamisen jälkeen ja tuntuu, että kyllä siitä vaan hyötyä tuntuu olevan. Mä oon aina ollut laiska venyttelemään. Teemu Selänteen hehkutus venyttelyn tärkeydestä on saanut minussa varmaan jotain muutosta asennevammani kanssa. Huomenna odottaa taas kuntopiirirääkki. Jaiks!

Tänään koirien kanssa treeneissä tein erilaisia ohjausharjoituksia toisella esteellä, niin että esteen takana törötti hämyputki. Pihka toimi hyvin pakkovalssilla ja ihmisnuolella, mutta saksalaisessa putki imi voimakkaammin, joten siitä treenailtiin vähän aikaa. Eldalla toimi kaikki heti kuin rasvattu, joten ei sitä niin pahasti kai noi putket enää ime tai sit se oli vaan jotenkin tosi kuuliaista tänään. Noista lähtöharjoituksista jatkettiin radanomaisesti.  Samalla tuli treenattua A:lta loivahkoa kääntymistä kepeille ja itsenäisiä keppejä seinäänpäin. Hyvin kepittivät molemmat.

Pihkan kanssa loppuun vielä puomin käännöstreeniä ja erilaisille esteille jatkoa kääntymisestä. Muutamia virheitä, mutta enemmän onnistumisia. Vaikeimpia tuntuu olevan ne kännökset mihin ei tule käännöskäskyä, mutta kääntyminen on kuitenkin 80 astetta. Pihka tuli puomin jälkeisessä ohjauksessa aika kivasti pakkovalssiin, vaikka edessä oli hämyeste. :)

Keinua ollan treenattu myös. (Pihka) Se on kohtuullinen namipalkalla, mutta lelulla ei toimi. Radan yhteydessä oon nyt tehnyt niin, että käyn palkkaamassa sen aina namilla, enkä palkkaa lelulla suoraan keinulta, vaikka sitäkin kyllä kokeilin... Pitää vahvistaa vielä päähän asti juoksua, kun välillä tuntuu esiintyvän epätietoisuutta paikasta. Torstaina olis tarkotus mennä epiksiin. Keinu ei ole vielä ihan valmis, mutta käydään kattomassa miltä se näyttää isolla kentällä radanyhteydessä. Tietysti tarkotus kattoa vähän samalla muutenkin sitä millä tasolla ollaan ja mitä pitää vahvistaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…