Jaksaa, jaksaa!

"Rautareiden" treeneistä ensin. Olen pysynyt herkkulakossa! Karkit on vaihdettu hedelmiin ja silleen. Pahin makeanaddiktin pahantuulisuus on jo takana päin ja sisulla jatketaan. Oma olokin on paljon parempi ja normaali ruoka maistuu nyt todella hyvälle. :)

Treeniohjelmaa on tullut tunnollisesti suoritettua. Välillä kulkee ja välillä vähän tukkoista. Oon koittanut myös panostaa edes vähän venyttelyyn treenaamisen jälkeen ja tuntuu, että kyllä siitä vaan hyötyä tuntuu olevan. Mä oon aina ollut laiska venyttelemään. Teemu Selänteen hehkutus venyttelyn tärkeydestä on saanut minussa varmaan jotain muutosta asennevammani kanssa. Huomenna odottaa taas kuntopiirirääkki. Jaiks!

Tänään koirien kanssa treeneissä tein erilaisia ohjausharjoituksia toisella esteellä, niin että esteen takana törötti hämyputki. Pihka toimi hyvin pakkovalssilla ja ihmisnuolella, mutta saksalaisessa putki imi voimakkaammin, joten siitä treenailtiin vähän aikaa. Eldalla toimi kaikki heti kuin rasvattu, joten ei sitä niin pahasti kai noi putket enää ime tai sit se oli vaan jotenkin tosi kuuliaista tänään. Noista lähtöharjoituksista jatkettiin radanomaisesti.  Samalla tuli treenattua A:lta loivahkoa kääntymistä kepeille ja itsenäisiä keppejä seinäänpäin. Hyvin kepittivät molemmat.

Pihkan kanssa loppuun vielä puomin käännöstreeniä ja erilaisille esteille jatkoa kääntymisestä. Muutamia virheitä, mutta enemmän onnistumisia. Vaikeimpia tuntuu olevan ne kännökset mihin ei tule käännöskäskyä, mutta kääntyminen on kuitenkin 80 astetta. Pihka tuli puomin jälkeisessä ohjauksessa aika kivasti pakkovalssiin, vaikka edessä oli hämyeste. :)

Keinua ollan treenattu myös. (Pihka) Se on kohtuullinen namipalkalla, mutta lelulla ei toimi. Radan yhteydessä oon nyt tehnyt niin, että käyn palkkaamassa sen aina namilla, enkä palkkaa lelulla suoraan keinulta, vaikka sitäkin kyllä kokeilin... Pitää vahvistaa vielä päähän asti juoksua, kun välillä tuntuu esiintyvän epätietoisuutta paikasta. Torstaina olis tarkotus mennä epiksiin. Keinu ei ole vielä ihan valmis, mutta käydään kattomassa miltä se näyttää isolla kentällä radanyhteydessä. Tietysti tarkotus kattoa vähän samalla muutenkin sitä millä tasolla ollaan ja mitä pitää vahvistaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!