Räkäistä joulua

Voihan räkä. Agilitystä joulutauolle siirtymisen myötä iski Eldalle joku flunssan poikanen. Torstaista asti se on niiskuttanut, räkä on valunut ja saanut nenänryystökohtauksia. Nyt Elda rupeaa olemaan aikalailla jo entisensä. Joko Kennelyskän esiaste (ei yskinyt) tai nenäpunkki. Sterkkauksen jälkeen Eldan vastustuskyky ollut varmasti vähän heikompi ja joku pöpö päässyt kiusaamaan. Omasta mielestään se on täysin terve ja leikkisi ja riehuisi vaikka kuinka. Eldaa on nyt kuitenkin pidetty levossa ja sekös ei kovin innoissaan ole ollut ajatuksesta jäädä lenkiltä pois. Meinasin viedä sen lääkäriin, josko saisi jonkun nenäpunkkikarkotteen, mutta oireet tuntuis olevan jo ohi niin lepailköön vaan.

Pihkalla ei minkäänlaisia oireita. Tosin sehän sai yksvuotisrokotusten yhteydessä sen kennelyskärokotteen, mutta sehän ei ymmärtääkseni takaa silti saamasta tartuntaa. Pihkan kanssa ollaankin käyty nyt privaattilenkeillä ja se on saanut kirmailla itsekseen vapaana. Hyvinhän tuo tottelee, tulee hyvin luokse kutsuttaessa, seurailee mun tekemisiä ja pysyttelee hyvällä etäisyydellä eikä lähde liian kauas. Välillä tosin meinaa minua ruveta vaanimaan, kun Elda ei ole vaanittavana. :D Hupsu koira ja niin vallaton.

Harmittavasti Eldalta jää valmennusryhmän koulutus tammikuulta väliin. :/ Pihkaakaan en voi tilalle ottaa koska joudun pitämään tietty sitäkin karanteenissa, ettei se vaan tartuttele muihin. Harmittaa kovasti, mutta toisaalta nyt jos joskus on ihan hyvä sairastaa kun ollaan muutenkin tauolla. Linnan toisen koulutuskerran sain jo annettua eteenpäin, mutta toinen on vielä saamatta. Jos kukaan ei koulutukseen pääse täytyy varmaan ruveta kyselemään jotain lainakoiraa, jotta kerta ei jää käyttämättä ja ainakin minä pääsisin sitten koulutukseen mukaan. Näin alkuvuodesta kun monet voivat olla reissussa ja kysyntää koulutuksiin ei ole niin paljoa. :(


Hyvää joulua ja Onnea ja menestystä vuotee 2015.
Toivoo meidän lauma  joka rauhoittuu nyt joulun viettoon.

Kommentit

  1. Heips, Reima on kyllä lainattavissa, jos et saa kertaa myytyä ja tarvitset lainakoiraa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!