Pihka osaa keinun! :)

Tänään Pihka meni ensimmäistä kertaa normaali kokoisen keinun ilman mitää apuja. Miten tuollaisesta voi tulla niin hieno fiilis.  :) Pihka ei yhtään arkaile, vaan on into piukassa, mutta keskittyy. Nami palkalla olen keinua tehnyt, jotta vire pysyy vielä suhteellisen alhaalla ja olen saanut kontaktipaikkaa vahvistettua. Kokeilin pallolla palkkausta ja Pihka yhdisti pallon heti siihen että keinulla ei tarvitsisi muka pysyä. Nami palkkauksessa kestää hyvin kaiken laista häiriötä  ja hakeutuu keinulle hyvin erilaisista kulmista. Vielä ei olla muutamaa estettä enempää sitä yhditetty rataan. Ei kyllä montaa kertaa mennyt keinun opettamisessa ja silti yritin edetä hitaasti, jottei missään vaiheessa vaan säikähdä tai tule varovaiseksi. No mutta Pihka onkin rämäpää. Sen huomaa jo noiden hippaleikeissä. Hullu ipana ilman itsesuojeluvaistoa jo ihan pienestä pitäen ja uteliaisuutta pursuaa vaikka muille. :D

Puomilla ollaan tehty nyt muutama kerta contact gameä ( eli siis puomin eri kohdista paikalta lähtöjä) Toisella kerralla sujui jo todella hyvin. Perus puomijuoksuilla osumistarkkuus on ihan hyvä. Vaikeimmilla puomille tuloilla ja etuesteen paikoilla hakee helposti taas niitä etujalkoja sinne kontaktille. Kaikki osa-alueet on edennyt niiden etujalkojen kautta, joten eiköhän ne takajalatkin sieltä löydy kun vaikeimpiin rytmittämisiin tulee toistoja. Harvemmin tulee niitä ettei osuisi mitään. Välillä tuntuu että Pihka yrittäisi osua kaikilla jaloilla ja siksi tulee niitä kahden etujalan ja yhden takajalan osumia. Jospa saisin taas vahvistettua niitä takajalkoja ton cg:n kautta.

Kääntymistreeniä puomilla tehtiin viime viikolla. Löyty semmonen aika kiva idis mistä Pihka tajus aika hyvin kääntymisosuman idean. Pitää ruveta sitä jalostamaan eteenpäin vielä...

Tein keinutreenin yhteydessä pikkasen vielä kädestä palkkauksen vahvistamista. Tuntuu että nyt Pihka on ruvennut oikeesti seuraamaan minua ja kuuntelemaan. Selvästi tehnyt hyvää tuo namilla palkkaminen kädestä välillä. Ainut, että vire ei ole niin hyvä kuin lelun kanssa, mutta on toisaalta mennyt muutamalla treenillä hyvin perille.

Eldan kanssa ollaan treenattu jonkin verran ns. vääränpään putkeen kuljetuksia. Yleensä kun väännään väliin vähintäänkin valssin että saan sen pois sieltä höröttävästä putken päästä. Hyvin on ruvennut olemaan kuulolla kun vaan käskytän tarpeeksi ajoissa. Kisoihin kun saatas vielä toimimaan tuo homma samalla tavalla kuin treeneissä.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit