JuoksuA korkattu


Tänään Pihka juoksi ensimmäistä kertaa A-estettä. Alkuun tehtiin muutamia toistoja madalletulla A:lla, mutta kun tuntui sujuvan niin siirryttiin jo samantien jo täyskorkeelle A:lle. Ekat kolme toistoa lähdöt paikalta ja sitten otettiin enemmän vauhtia putken kautta. Vauhdin lisäys näkyi siten että meni alkuun vähän lentämisen puolelle, mutta lopussa näyttää todella hyvältä. Ihan huippu fiilis. Voihan se olla, että tää oli jotain ensimmäisten treenien hurmosta, mutta jos tää näin helppoa on, ihmettelen. Taitaa puomilla tehty työ näkyä A:lla. :)


Elda on taas entisellään. Pahin tosikkomaisuus ja nupin kiristys on mennyttä. Vaikea sanoa mistä johtui. Oliko se elokuun juoksujen jälkeistä vittuilua ja ärsytystä vai mitä. Turkin lähdön myötä se on taas ihana kainaloinen ja ruokasäätökin saatu jo siihen malliin, että sitä tassua voidaan antaa jo jalalle ilman vastaväitteitä. Leikkiminenkin tuntuu maistuvan Pihkan kanssa taas entistä enemmän sisällä, eikä mene omiin oloihinsa. Välillä olin jo vähän huolissani, että onko Eldalla jokin, mutta nyt on normalisoitunut. Meidänkin suhdekin on taas ennallaan, kun tuntui välillä, että onko Elda vaihtamassa ykkös emäntänsä isäntään. Voihan se olla ollut kateellisuutta Pihkallekkin ja vetänyt siitä herneet nenään. Se mikä oli myös outoa oli, että Eldan piippaaminen ja inkuminen oli vähentynyt huomattavasti. Oikeastaan huomasin sen vasta kun se palautui. Nyt meidän itkupilli taas päästelee niitä ääniään entiseen tapaan, joten on myös merkki siitä että elda on taas oma itsensä.

 Se on niin kiva seurata noiden kahden leikkejä ja varsinkin sitä kun Elda menee selälleen ja leikkii sieltä käsin. Se kun ei varmasti kenenkään muun kanssa leikkisi noin, vaan koittaisi pitää homman kokoajan kontrollissa. Kyllä nää on niin hauska parivaljakko kaikessa erilaisuudessaan. :)

Turkin ajon yhteydessä huomasin, että Eldallehan oli päässyt kertymään plösöä kylkiin. Yks päivä tossa punnitsin sen ja kilo oli ylimäärästä, että ei se mun näppituntuma ihan pieleen mennyt.Hups! Ollaan annettu Eldalle vähän enemmän kuin Pihkalle, mutta taitaa olla niin että sama määrää ruokaa passaa molemmille. Pihka touhuaa paljon ihan myös itsekseen lelujensa kanssa ym. ja on nuorempi ja tarvii energiaa enemmän kuin Elda, vaikka muuten onkin pienempi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit