Turrimurri

Eilen koirien kanssa lenkillä päästin koirat rallattamaan sänkipellolle. Se oli totaalinen virhe. No Pihkahan löysi heti jonkun kuraojan ja kävi uimassa, juoksemassa, uimassa juoksemassa... Se oli täynnä jotain ihme siemeniä tai semmosia pippurin näkösiä palleroita. Niitä sitten olen eilen ja tänään putsaillut turkista. Sen turkki on ollut niin helppo ja auki, mutta nyt tuntuu että ton roskien irrottelun jälkeen kainalot on aika takussa ja toi valkoinen etuosa ja pakarat meinaa myös olla "sutussa". Joutunu availee tota turkkia nyt noista paikoista... On sillä kyllä ihan hieno tuo turkki ja myönnettäköön että Pihka näyttää pikässä turkissa syötävän söpöltä. :) Joo mutta hihnalenkeillä taidetaan jatkaa. Mä en kyllä rupee joka lenkin jälkeen poistamaan metsää sen turkista.

Illalla olin kahden vaiheilla mennäkkö mätsäreihin vai epiksiin. Ton turkkijutun jälkeen olin niin masiksessa, että päädin jättää mätsärit väliin. Eiköhän myö sen verta jo osata. Sitä paitsi sain kattoo miesten lenttispelii pari erää telkusta. Epistelemään lähdettiin siis. Nollahan sieltä tärähti. Kolmansia oltiin. Mutama kymppä jäätiin kärkeen. (käsiajat) Rata oli vähän turhankin helppo. Juostiin suoraa päästä päähän putkiin. Olisin toivonut edes jotain käännöstä, mutta ei. Radalla oli kuitenkin pussi, muuri, okseri ja pituus. Sujuivat ihan hyvin. Tein myös radalla persjätön, vaikka ei ollut mikään pakollinen, mutta halusin testata ja toimi. Hyvin irtosi ja lähti ottamaan esteitä, vaikka lähdinkin juoksemaan hyvissä ajoin varmistelematta putken jälkeisiä esteitä. Hieman Pihka jäi taas putkiin jotenkin "jumiin". Hyvä onnistunut kokemus pennulle ja palkkauskin onnistui oikeaan aikaan. :)

Eldaa en viitsinyt viedä epiksiin, vaikka harmittikin, koska kun tultiin paikalla olisin kerennyt senkin kanssa kilpailla koska avoimessa luokassa oli menossa vasta medit. Lähinnä olisi kiinnostanut kokeilla sen kanssa alun puomiputkihässäkkää. Just alkuviikosta treenattiin vastaavanlaisi vastaseen käteen tulemisen kautta. Avoin luokka oli mielestäni suht vaikea ja kolmosluokan radan oloinen. Sinäänsä sääli sillä moni joka tulee harjoittelemaan ovat juuri kisojen aloittaneita ja kolmosen koirat tulee harjottelemaan läinnä kontakteja. Nyt esimerkiksi kepit oli suoraan seinääpäin. :/ Aika iso taso ero mölleillä ja avomilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit