Tsaun kisoissa


Sunnuntaina käytiin Eldan kanssa Tsaun kisoissa kisaamassa kolme starttia. Ensimmäiseltä radalta kiva nolla pikku kämmillä, jolla menetettiin muutamalla kympällä kolmostila. Puomin alastulokontakti oli taas siinä ja siinä, mutta itsehän mä sen taas vapautin noin aikaseen.


Tokalta agiradalta saatiin vitonen muurilta. Elda meni oikeestaan aika pahastikin muuria päin. :/ Videolta ei oikein nyt näy, että miksi se juoksi noin pahasti muuria päin. Ehkä oli edessä tai jotain. Elda valui ainakin putkelta vähän turhan pitkälle ja muurikulma oli varmaan huono. Vähän jäi mietittymään tuo. Toivottavasti ei sattunut. Onneksi Elda pääsee hierontaan tällä viikolla. Rata oli mielestäni kovin helppo, vaikka nollia ei tullutkaan kuin muistaakseni kolme. Minä olin vähän myöhässä noissa valsseissa, mutta jotenkin vaan selviydyttiin niistä, enkä tällä kertaa vetänyt lippoja. Jotenkin vaan mun oma liikkuminen on tosi vaikeaa tuolla sisähallissa. :/ Näytti noi Eldan kepitkin aika junttaamiselta, ei olla totuttu todellakaan tommoseen pohjaan.

Stten olikin tämä katastrofi rata. Hei oikeesti mun koira pysähty radalla! No Elda meinas ensin lähteä ominpäin putkeen, kunnes taisi tajuta, että nyt ei taidettu hakea tätä, jonka jälkeen lähti tarjoamaan takaakiertoa hypylle ja tajusi, että ei nyt kyllä haettu tätäkään. Sitten häiriintyi silmäkulmassa näkyneestä liikkeestä kun ratatyöntekijä tepasteli kentänlaitaa pitkin. (Itse en huomannut mistä häiriintyi, kun olin niin pölvästynyt tilanteesta, mutta Kristiani kuvasi ja näki ketä siellä tuijotteli.):( Sanoisin että höh! En kyllä muista onko Elda käyttäytynyt tolleen ikinä kisoissa ja ottanut tollee häiriöö. Ehkä se vaan oli sellasta sijaistoimintaa, kun itsekkin se tajusi mokanneensa. :D Silti eriskummallista. Toivottavasti ei nyt sit kuitenkin satuttanut itseään siinä muurilla tai jäänyt siitä muurista jotain, kun tämä tapahtui muurin jälkeen. Ehkä Elda ei vaan ole nyt edes kolmen radan kunnossa. Juoksujen jälkeen se paras kuntohuippu tuntui vähän laskevan. Nyt on koiratkin joutuneet aika paljon perus hihnalenkille Eldan juoksujen ja myös niiden liika rajun vapaana leikkimisen vuoksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit