höntsämölli

Pihka pääsi tänään korkkaamaan kisauransa mölleissä. No Hyllyhän se sieltä tuli, mutta mitäpä tuosta. Medi muuria ollaan menty tasan kaksi kertaa ja kun se ei ollut suorassa linjassa ja näkyvillä törötti putken suu, niin sinnehän se sujahti. Mutta taisi pennulle jäädä ihan hyvä kokemus ja se oli tärkeintä. Päätin että en rupea mitään virheitä korjeilemaan, van jatketaan matkaa vaan. Kaikki oli Pihkalle täysin uuttaa, kasa ihmisiä kentällä, pilliä ja muuta meteliä, paljon ihmisisä kentän ympärillä tuijottamassa sitä. Itteäkin vähän hirvitti, koska ei ollut mitään käsitystä, mitä kentällä voisi tapahtua, joten siihen nähden ihan kelpo menoa.


Olihan se semmosta pentukoikkaloikkaa, mutta eipä vuoden ikäiseltä muuta oikein voi odottaakkaan. Omaan silmään Pihka arvioi esteitä aika hyvin .Se haki hyvin juoksun suuntaisesti esteet. Pihkan laukka kyllä näyttää melko pitkältä eli etenevä askel. Halusin tehdä takaaleikkauksen kolmannelle putkelle, jotta sitäkin saadaan pitkästä aikaa testattua. Pihka jäi hieman putkeen jumiin, johtuiko sitten siitä takaaleikkauksesta... Lopppusuoralla ei mennyt ihan täysiä loppuun asti, mutta eipä me olla vielä loppusuora irtoamisia treenattukkaan. Ja vaikka sainkin etumatkaa, niin eihän mulla oo mitään jakoa, vaikka kuinka yritin pinkoa. Ensimmäiseksi kerraksi jäi kyllä ihan hyvä mieli varmasti molemmille.

Kisan jälkeen otin vielä ulkokentällä  kolmella esteellä välistävetoja ja takaakiretosettejä putkesta tultaen. Toimi molemmat hyvin, mutta ärsyttää että kun kerran teen takaakiertoa, niin sitten Pihka olettaa että seuraavaksikin mä haen sitä siltä ja tarjoaa automaatisesti, eikä kuuntele tai katso yhtään... :/ Takaakierrot on kyllä niin voimakkaat Pihkalla, että tarjoaa niitä todella helpolla. Ens viikolla koitetaan taas saada vähän treenattua puomin juoksemista, keppejä ja sitä käteentulon vahvistamista.

Eldan kanssa meno oli hyvää. Kosahti siihen kohtaan mikä tuntuikin vaikelta. Sylkkärit ei oo meillä hyviä ja jos oisin valssannut, mihin olisi tullut kova kiire olisi se aika varmasti hurauttanut putkeen. Tollaset pitkät estevälit kohdissa joissa kääntyillään on meille vaikeita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit