Tupla ja pennulla alkoi juoksut

Sunnuntain kisoissa tuntui löytyvän hyvä yhteinen sävel eldan kanssa tekemiseen. Ihana lämmin keli Heinolassa. Kesä on täällä! Niin hyvä mieli. Ekalta radalta Hyl, kun Elda lähti loppusioralle liika aikaisen. Rataantutustumisessa huomion kohdan, että se saattaa luulla loppuduoraksi ja, että muistan ottaa haltuun sen putken jälkeen, mutta unohdinpa käskyttää ja sielähän se paineli intona. Muutoin hyvä rata. Toiselta ja kolmannelta radalta saatiinkin Nollat, eli Tupla nollaa pukkasi sijoilla 2/35 ja 4/30.  Agiradalla Elda kesti hyvin kontakteilla, vaikka tein jokaisella sokkarin. Tehtiin kontaktit varmasti, mutta en jättänyt seisoskelemaan, jottei rytmi hajoa. Ihan en pysynyt ratasuunnitelmassa, kun kepeille piti tehdä takaaleikkaus, eikä loppuun sokkaria, mutta luulenpa että sokkari toimi paremmin, koska Elda meni aika kivaa vauhtia kepit. :)
Hyppyradallakin tuli loppuun joku aivopieru ja jäin vahingossa putken toisella puolella, vaikka en ollut suunnitellut niin. :D Loppusuora toimi kuitenkin hyvin. Elda irtosi ja itseasiassa putki syötti paremmin noin päin juostuna. Toivottavasti tää meidän kisatatsi nyt jatkuis SM-kisoihin asti. Mä varasin just mulle ja Eldalle hotellinkin. Luksus aikaa siis tiedossa Eldan kanssa. :) JOs nyt vaan saan tumpattua ton Pihkan johonkin hoitoon siksi aikaa, ettei tarvitsis pentua ottaa mukaan poukkoilemaan ja sais keskittyy rauhassa. Meinaa vaannoi hoitopaikat olla vähän hankalassa paikassa täältä Turusta päin ja Kepokin omilla kisamatkoillaan.

Pihkalla alkoi sitten juoksut. Jo jonkin aikaa ollut merkkejä, varsinkin Eldan suunnalta. Oikeastaan aika sopivaan saumaan. Harmittaa toki, että just oltais saatu uuteen halliin avain ja päästy juoksemaan matalalla puomilla, mutta siirtynee nyt Eipä tässä mikään kiirus olekkaa ja voin keskittyä eldan kanssa SM-kisoihin rauhassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit